Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Irány Pulborough PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. július 12. vasárnap, 21:45

Mikóczy Zoltán hétfőre ígérte bejelentését, de a mai versenynapon az Overdose Online-t tájékoztatta elsőként Overdose további gyógykezeléséről, rehabilitációjáról.

 

 

 

A kérdés eldőlt, Overdose szülőhazájában, Angliában készül, gyógyul tovább. Pulborough a célállomás.

 

Ahogyan már pár nappal ezelőtt beszámoltunk róla, Dózinak nincs miért tovább Franciaországban maradnia, így az elkövetkezendő napokban, egészen pontosan kedden, Overdose új, ideiglenes otthonába költözik. Holnap, azaz hétfőn Mikóczy Zoltán Beaupreau-ba (Nantes-tól kb. 50 km) utazik, és megteszi a szükséges intézkedéseket Overdose továbbszállítása ügyében. Kedden reggel indul a csapat a (fő)tulajdonos felügyelete mellett Pulborough-ba, ahová várhatóan még aznap este megérkeznek.  Szerdán este, Overdose trénere és állatorvosa azaz Ribárszki Sándor és Dr. Szmodits Zsolt is csatlakozik a csapathoz. Csütörtökön mindannyian jelen lesznek, amikor az ínsérülés mértékét vizsgálja majd az állatorvos.  Ezt követően beszélik meg az Overdose-ra váró feladatokat, és szabják testre az egyéni edzésmunkát. A lóval, továbbra is „legjobb barátja”, és munkalovasa Budinszki Barbara marad kinn, de az edzéstervet Mikóczy Zoltán jó barátja, Ladislav Kubišta felügyeli majd, aki évek óta dolgozik, a Kepes András filmjében is bemutatott tréningcentrumban.  Akik látták az említett műsort, megerősíthetik: ezen a telepen, minden feltétel adott, Overdose mielőbbi gyógyulásához és teljes felépüléséhez. A Royal Ascoton győztes Art Connoisseur tavaly szintén itt lábadozott. A központról írt korábbi írásom

 

Mikóczy Zoltán vasárnap már Pozsonyban lesz érdekelt, hiszen a 17. Szlovák Derbyben két másik lovának, Dethrone-nak, és Windsornak szurkolhat majd.

Он оставил полковника, хоть и снявшего с груди отягощенной тяжесть, давящую на сердце, но все еще погруженного в уныние.

Когда мы уходили, рука Мартина опустилась на мое плечо.

Грубые черты его лица, дешевая одежда, плеть, "Жизнь как на ладони. Повесть" которую он держит в правой руке, так искусно ею щелкая,-все говорит о том, что "банки магнитогорска кредиты" это надсмотрщик над чернокожими, их мучитель.

Во всяком случае, я бы поступил именно так.

Мейтланд оперся правой подмышкой на костыль.

Это тот камень, который был у нас с самого, начала, заговорил было я, но Хал вдруг отчаянно покраснел.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)