Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Mikóczy Zoltán - 2010. február - második rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2010. február 17. szerda, 10:14

A tegnap megkezdett rajongói interjú folytatódik.

 

 

OO: Az érdekli a honlap egy Minnesotai olvasóját, hogy Milyen Dózi személyisége, hogyan írnád le a jellemét?
Zoltán: Elsősorban hisztis, próbálom keresni a megfelelő szavakat, hogy leírjam… Hihetetlenül hisztis személyiség hozzá, rendkívül érzékeny lélekkel, aki valahol belül tudja magáról, hogy ő Overdose.

OO: Vagyis öntudatos?
Zoltán: Igen, igen.

OO: Miben nyilvánul ez meg?
Zoltán: Hát, ahogy a mondás is tartja, a szem a lélek tükre. Nos, ha Dózi szemébe nézel, látod benne, hogy tudja, hogy ő kicsoda és játszik is velünk, mintha azt akarná éreztetni, én vagyok itt a sztár. Az állatorvosát például rendszeresen megharapja.

OO: Tehát harapós?
Zoltán: Igen, néha igen. Az idő alatt, amíg a Romániai ügyek zajlottak, és Magyarországon volt ideiglenes helyén tisztára csődörös magatartást mutatott, mindenkit meg akart rúgni, tudatni, hogy vele nem bánhatnak akárhogy. Kimondottan főnökösödött.

 

 

 

OO:Itt egy újabb kérdés: ’’Zoli! Overdose kálváriája azt jelenti, hogy a jövőben csak olyan pályákon indulhat ahol meglehetősen puha a talaj? Hová tervezitek a felkészítő futást? Pozsony esetleg Ebreichsdorf?”
Zoltán: Ez így van, mármint visszautalva arra, hogy kemény pályán nem futhat, így a Kincsem parkban sem, hisz tudvalevő milyenek ott a pályaviszonyok, és mi történt tavaly áprilisban is. Tehát a Kincsem Parkban többet nem futhat, de ugyanígy nem jó a Szlovák pálya sem, mivel kicsi és nincs egyenes, ezért csak Németország, Franciaország és Anglia jöhet szóba. A cél az, hogy júniusra a Royal Ascotra csúcsformában legyen a ló, ez azt igényli, hogy májusban egy vagy két felhozó versenyt fusson és ehhez csak a fent említett országok jöhetnek szóba, mint helyszín.

OO: Szoktad olvasni az Overdose Online-t?
Zoltán: Igen, reggel mikor a munkában bekapcsolom a gépet, a napot azzal kezdem, hogy a lóversennyel kapcsolatos oldalakat gyorsan áttekintem. Az Overdose Online az elsők közé tartozik, egyébként a számítógépem asztalának háttere is a honlapotok logója.

OO: Figyelmedbe ajánlanám a Ti írtátok rovatot, ahol a rajongók hozzátok írt üzeneteit és bátorító szavait olvashatod.
Zoltán: Tényleg? A számítógéppel harcias viszonyban vagyok, úgy ahogy tudom csak használni, ebből kifolyólag sok dolog elkerüli a figyelmem, ami egyébként építő lenne. Ezt nem láttam, de majd feltétlenül megnézem.

 

OO: Következő kérdés: A ló pályafutásával kapcsolatosan te hozod meg a végső döntést? Amikor azt mondod a ló menedzsmentje, akkor pontosan kiket értesz alatta?

Zoltán: Én hozom meg a végső döntést, de előtte kikérem a hozzáértők és a barátok véleményét, hiszen én nem vagyok szakember. Értem ez alatt főleg Budinszki Barbarát, Dózi munkalovasát, Ribárszki Sándort, Dózi trénerét, Szmodits Zsolt állatorvost és barátomat Dodi Rosivalt (megjegyzés- ő most Zoltán magyar lovainak trénere idehaza). Főleg igaz volt ez az idő alatt, amíg én nem tudtam Magyarországon lenni a Romániában zajló kedvezőtlen események miatt. Itt szeretném megjegyezni és köszönetet mondani Farkasházy Tivadarnak, hogy teljes mellszélességgel kiállt értem és Overdose-ért a magyar médiában, és neki köszönhetően nem minősítették az ott zajló dolgokat. Sajnos mire az igazság kiderül jó idő el fog telni. Szintén köszönettel tartozom Losonczi Gábornak a  Magyarországi Angol Telivér Futtatók Egyesülete elnökének. 

OO: Tartod a kapcsolatot Soumillonal? Ő a zsokéjelölt idén is?
Zoltán: Igen tartjuk a kapcsolatot, kb. egy héttel ezelőtt beszéltünk, gratuláltam neki a Dubaiban elért eredményekhez. Már nagyon izgul, hogy újra ülhesse Dózit. Frankie Dettori is felhívott a minap, pedig elég régen futottunk össze még Szlovákiában, ahol derbyt nyert. Onnan volt meg neki a számom, de azóta nem is beszéltem vele. A minap felhívott csak azért, hogy megérdeklődje, hogy s mint van a ló, azt is mondta, hogy szorít értünk és bármikor rendelkezésre áll.

OO: Egy olvasónk arra kíváncsi mi volt számodra a legemlékezetesebb pillanat, mióta Overdose a tulajdonodban van?
Zoltán: Természetesen az áprilisi futása, az volt életem egyik legszebb napja. A másik amikor, és ahogy első futásakor a Kincsem Parkban pályarekordot futott.

OO: Végezetül egy utolsó elgondolkodtató kérdés. Mit jelent számodra Overdose?
Zoltán: Volt idő nem is rég, egy-két évvel ezelőtt, mikor csak egy ló volt a sok közül. Jelen pillanatban az életem értelme. A legnagyobb célom, hogy újra futni és győzni lássam őt!

Reméljük így lesz Zoli! Köszönjük!

Pászti Amina – Mikóczy Zoltán 2009 február.

да, без сомнения, человеческая, но не мужская.

Ваш господин кандидат в офицеры выпил коньяку больше, чем следовало, и обделался.

Он знал всех собак в Праге и ее окрестностях, а в пивной говорил шепотом, чтобы не выдать себя трактирщику, у которого он полгода назад унес из трактира под полой щенка таксу, дав этому щенку пососать молока из детской бутылочки с соской.

Кадет Биглер понял, что ""разговор закончен, отдал честь и, красный как рак, побежал по вагону, пока не очутился в самом конце коридора.

Если он и впрямь такой верный друг Люка, то, наверное, мне следует дать ему знать о связанных с этим обстоятельствах и упомянуть что-то полезное для меня.

Стоит одному из вас обидеть золотистого оленя в этой долине, стоит вам отказать ему в пище, и вам тоже будет в ней отказано.

Тут мне, для разнообразия улыбнулось счастье, так как я сообразил, что мы упали неподалеку от костра и все еще развернуты в удобном направлении.

Черная дорога, однако, по-прежнему оставалась сухой и неповрежденной; похоже, мы были защищены ею.

Я знаю, ты крутой парень, но Драконьи Птенцы это профи.

После встречи с Аззи купец отправился домой без своей роскошной парчи, но с карманами, туго набитыми звонкими золотыми монетами.

Я решил поделиться с ним полезными сомнениями и пойти на компромисс.

Идея разыграть пьесу самому, пришедшая Аззи в голову за кружкой эля, начинала ему "The elder scrolls v"все больше нравиться.

Небо надо мной было ярко-голубым.

Я действительно слышал его голос из темноты до того, как эта чертова птица не вмешалась и не "Nero crack скачать торрент"разъединила нас.

В тот момент, когда я кивнул, скала снова разошлась в стороны, пропуская гибкую фигуру демонического существа, окутанную голубой мерцающей вуалью.

Ее одобрительный кивок согрел мне душу.

к "игра вождение автосимулятор скачать" вере в профессиональную цельность этого человека, хотя я не был уверен, что он "динамо динамо скачать" одобрит происходящее здесь, и не имел представления, чему он останется верен закону или справедливости; и понимает ли он "гиблые земли город теней скачать" до конца, что поставлено на карту.

Здесь стояла уже полная тишина, "скачать рейд калл" нарушаемая только тяжелым дыханием наших четверых носильщиков, "гей видео скачать торрента" звуками шагов и приглушенным стуком автомата Прокруста, когда он задевал прикладом о камни.

Он "Доводы рассудка джейн остин скачать" потерял сокровища Синанджу, но, что "веденская скачать книги" еще больнее, он потерял человека, который должен бы был о них "скачать читы для контра страйк" заботиться.

Лишь достигнув сияющего Балкина и города-сказки, я помчался к жилищу Поля.

С первой минуты, как она явилась в "скачать песню бума бум" Рочестер-Эбби, она не устает выражать "видео иисус книга" горячую надежду на то, что сподобится увидеть призрак леди Агаты.

Даже не будем больше говорить об этом.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)