Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Suborics: "Overdose különleges" PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 19. csütörtök, 16:46

Azt már megszoktuk hogy a világ első számú szaklapja a Racing Post, folyamatosan ír Overdose-ról, de most már napok óta a Sky Sports honlapja is. Ma éppen Andreas Suboricsot szólaltatták meg, aki elmondta Overdose nyaka és az egész teste erősebb mint hároméves korában. Subi természetesen nagyon bízik a győzelemben. A cikk teljes fordítása itt olvasható.

 

Suborics: "Overdose különleges" - SkySports

Andreas Suborics alig várja, hogy újra a magyar sprintágyú Overdose nyergébe ülhessen a szombati Temple Stakes futamában. Overdose azzal érdemelte ki a budapesti puskagolyó becenevet, hogy 16 versenyéből csak egyet veszített el. Legutóbb Hoppegartenben parádézott és Suborics reméli, hogy a tehetséges sprinter visszanyerte régi képességeit. "Overdose különleges ló. Az a stílus, amivel a versenyeket abszolválja, nagyon megnyerő. "- nyilatkozta Suborics az At The Races-nek.

"Majdnem egy teljes év kihagyás után, még mindig hozta régi nagyszerű stílusát, bár a lovak, akik ellen futott nem voltak igazi ellenfelek."

"Legutóbbi berlini győzelme nagyon tetszett. Sokkal összeszedettebb volt, mint két évvel ezelőtt mikor utoljára lovagoltam és sokat is erősödött. A nyaka és az egész teste most súlyosabb, erősebb. Sokkal jobban néz ki most, mint négy évesen. Talán a startkapunál is nyugodtabbnak tűnt, mint korábban. Bárcsak olyan jó tudna lenni, mint régen! Legutóbbi versenye alapján nem tudnám ezt 100%-ban megmondani, mivel hendikep lovakat vert meg. De jó érzetem volt vele kapcsolatban, jó volt rajta ülni és magabiztos lettem a nyergében. Tudom, hogy Haydock-ban sokkal erősebb a mezőny, de jó esélyekkel indul, és ha minden rendben lesz és jó formában lesz, akkor a többiek lesznek bajban, mert ő lesz az, akit meg kell majd verniük."

 

 

Оставьте ваши глупости, Швейк,-простонал поручик Лукаш.

Позднее выяснилось, что Ринггольд не вернулся в форт.

Ее густые локоны были того светло-каштанового оттенка, который в потоке солнечного света отливает золотом, но стоит лучам скользнуть прочь, как снова темнеет.

Флоринду это не смутило, она не замолчала.

Существовали, "Учет доходов и расходов от внереализационных операций"например, машины, способные по остаточному теплу определить, входил ли "Учет доходов и расходов по материалам ООО 'Парус'"в помещение человек.

У возвращенцев их обычно не проверяют.

Я "Учет доходов и расходов предприятия"пойду, потороплю этих на "Учет доходов организации"title="Учет доходов и себестоимости реализованной готовой "Учет доходов организации""Учет доходов и расходов предприятия"продукции (товаров, работ, услуг)">Учет доходов и себестоимости реализованной готовой продукции (товаров, работ, услуг)""Учет доходов и расходов предприятия"предприятия">Учет "Учет доходов и расходов предприятия"доходов и расходов предприятия"кухне, так что вы скоро сможете поесть.

Нелегко забыть то время, когда она на целый месяц закрыла передо мной двери своего дома, да еще в самый разгар сезона охоты на фазанов, из которых этот чародей творит нечто волшебное.

Но, может быть, это были просто прихожане.

То же самое вы говорили, когда пропали сокровища Дома Синанджу.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)