Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
A szakértők szerint van remény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2011. május 24. kedd, 07:54

"Vasárnap a Kincsem Parkban több szakembert kérdeztem meg szokásom szerint, hogyan látták Overdose futását és mire lehet képes a királyi gyepen. Meglepetésemre többen is azt válaszolták Overdose-t kell megverni a King's Stand Stakes-ben. Nincs itt a világvége. Készülni kell tovább, és imádkozni: június tizedike után minél több eső essen Ascotban!" Sereg András kollégám szakmai véleményét és írását itt olvashatják.

 

Korábbi kollégám, Szekeres Krisztián is úgy véli Overdose győzhet. Amikor megkérdeztem mire alapozzák mindezt, majd mindannyian ugyanazt felelték: Overdose ebben a három hétben bőven javulhat 6-8 kilót ami a győzelemhez elég lehet. Ugyanis, sosem a helyezést nézzünk, hanem azt: Overdose 4 hosszal kapott ki Sole Power-től. Azt most nehéz lenne megmondani a berlini verseny mennyit hozott rajta előre. Ha azt mondom legalább 10 kilót, aligha tévedhetek nagyot. Ascotban némileg erősebb mezőnyre számíthatunk. Jön az amerikai szupersprinter, az idén majdnem 54 másodperc alá kerül Bridgetown és talán Overdose futamában indul az ausztrál Star Witness. Az 1200 méteres Golden Jubilee Stakesben, meglátásom szerint esélye nincs senkinek nyerni, hiszen Rocket Man vasárnapi győzelme, lélegzetelállító volt. Ő sem futott azonban még Angliában a dimbes-dombos pályákon így őt is megtréfálhatja a sors....de vissza Overdose futamához. Azt gondolom tehát a formával nem lesz gond. Ez az 5-6-8 kiló bőven behozható. (Persze a többiek javulására is számítanunk kell) Azzal a vélt formajavulással Overdose-nak esélye van a győzelemre . A talajjal annál inkább gond lehet. Neil Clark barátunk az egész szombat délutánt és estét az Overdose-Team-el töltötte, és levelében leírta nekünk: Suborics azt mondta, hogy Overdose nem úgy tette a lábait a kemény talajra, ahogyan szokta. Ahogy pl. Berlinben. Lehet, hogy emlékezett a sérülésére, de az biztos, hogy a lábait kímélte. Azt eddig is tudtuk: Overdose-nak a krónikus betegsége miatt csak a puha pályákon való indulás javasolt. Emiatt pedig lehet, hogy nem fog rajthoz állni az Angol királynő előtt. Akik most szörnyülködnek a soraimon, elmondom a lósportban ez teljesen természetes. Nem egyszer fordul elő, az hogy egy világklasszis lovat hetekkel a verseny előtt, már a helyszínre reptetnek, és ha ló patájának nem megfelelő a talaj nem indítják, annak ellenére, hogy már hetek óta ott tartózkodik vele a kísérő személyzet. Ne feledjük: a galopp a milliomosok sportja. Aki ezt a feleslegesnek tűnő pénzkidobást nem engedheti meg magának, ne tartson lovat. Nem kell csüggednünk tehát. Magam, azt írtam a verseny után: bravúr kell az első hatba kerüléshez, amit ma is fenntartok. Overdose személyéről viszont lekerült a média nyomása az irtózatos teher. Ma már csak egy a sok-sok ascoti pályázó közül és nem a Budapest Bullet, mégha ezt a becenevet valószínűleg már élete végéig megtartja. Nincs itt a világvége. Készülni kell tovább, és imádkozni: június tizedike után minél több eső essen Ascotban. Hajrá Overdose!

Sereg András


Раз они пришли к евангелическому пастору-словаку.

Мы можем встретить его под откосом у большого кипариса.

Ежегодная эпидемия пошла на убыль, в городе должна была возобновиться обычная деловая жизнь и начаться сезон развлечений.

ШВЕЙК В ЭШЕЛОНЕ ПЛЕННЫХ РУССКИХ Когда Швейк, которого по русской шинели и фуражке ошибочно приняли за пленного русского, убежавшего из деревни под Фельдштейном, начертал углем на стене свои вопли отчаяния, никто не обратил на это никакого внимания.

Он велел замедлить скорость русского самолета.

Правильно, именно это я "Программы скачать для записи звука"и хотел сказать.

Эту войну нужно было предотвратить.

По воскресеньям на скачках любительский гандикап.

Римо и Чиун нажали кнопку с цифрой пятьдесят и спокойно поднялись в лифте, решив про себя, что все вокруг сошли с "Скачать грустные песни под гитару"ума.

Узкие глаза монгола расширились, рот раскрылся, словно в беззвучном крике, короткий стон, не родившись, умер на посиневших губах, лицо исказилось, он медленно осел на землю.

Мы подъехали "музыка народная скачать" к многоэтажному автопарку возле здания аэрофрахтовочных компаний.

Как "павел воля барвиха скачать" правило, он держит их запертыми.

Здесь "катя чехова мне много не нужно скачать" были не коридоры, "папины дочки едут на море скачать без ограничения времени" а, скорее, естественные туннели.

У меня "скачать домой я еду домой" есть множество знаменитых имен.

Я "минусовка татарские скачать" узнал об алмазах, "история игрушек скачать" убийствах, Линде и Поле только успевай прислушивайся.

Есть много мест, где я мог бы прятать его по дороге.

Для этого даже не потребовалось особого "программа для озвучивания текста скачать"ума.

Гар кивнул, признавая разум у этого животного.

Выздоровев, старец понял, "клон скачать по сериям"что деревенские жители не знают, какой он веры.

великан стоял "скачать рингтоны на телефон новинки"правым боком к сэру Оливеру, а значит, "кукрыниксы звезда скачать"его единственное уязвимое место левая подмышечная "скачать дагестанские музыки бесплатные"впадина находилось с другой стороны!

Глаза Джека, казалось, на "скачать классический песни"миг вспыхнули, а рот дернулся в невольной усмешке.

Для Хасана, который был его целью, "гвен стефани скачать"сгусток энергии, отливавший голубым, словно возник в "скачать утреннюю гимнастику видео"глубине радужной призмы и рванулся вперед с немыслимой скоростью.

Ты "Между небом и землей" можешь вступить в армию, "Не буду просить прощения. Сказки" которую будет набирать Ги "ЗП12 Водолей" де Лузиньян после того, "Зеленый чай Напиток бессмертия" как его коронуют королем "Охотник" Иерусалима.

Домино хлопнула кнутовищем по голенищу сапога.

Он "Комм. к гражд. зак-ву не вошедшему в ч.1-3 ГК РФ" уменьшился в "Герой" размерах и обвился вокруг моего "Р Дары осени" пальца.

Так мы добьемся "автокредит тойота" от него ответа.

Я хотел "На всякого мудреца довольно простоты…" посмотреть, удастся ли мне это.

Подписчики присылали угрожающие письма.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)