Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Mámor PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. június 14. kedd, 15:27

Overdose, a nyerő Prohibit, Star Witness és Sweet Sanette mögött nagyon közeli negyedik a King's Stand Stakesben.  Azaz Prohibit kivételével a legjobb európai sprinter.

 
 

 
Overdose negyedik. Még csak ízlelgetjük a szavakat. A második legjobb európai ló a mezőnyben. Mögötte a dubaji hős, War Artist, a szupersztár  Kingsgate Native, a Temple nyerő Sole Power, az amerikai Bridgetown, és még 12-en. King’s Stand Stakes 2011. Overdose negyedik.  Atyavilág! Overdose (A. Suborics) úgy kezdett, mint régen. Pár másodperc után már méterekkel a mezőny előtt. Könnyen galoppozott az élen. Fél táv után azonban Suboricsnak már lovagolnia kell, hatszáznál már az ostort is elő kell kapni. Overdose azonban partner a felhívásra. Újít, méghozzá a dombra fel. Prohibit (Jim Crowley) ezzel szemben valami egészen bámulatos az utolsó métereken és a mai napon verhetetlennek bizonyult. Így nincs ausztrál győzelem, hiszen a majd végig vezető Star Witness csak második. Mögötte az én titkos favoritom a hongkongi nyerő Sweet Sanette. Aki legutóbb legyőzte a világ egyik legjobbjának tartott Sacred Kingdom-ot. Mögötte nyakhosszal Overdose. A Budapest Bullet.  A helyszínen dolgozó Pászti Amina kolléganőm, Mikóczy Zoltánék mellett. Az egész csapat a mennyekben.  Bámulatos teljesítmény. Overdose visszatért. Az ascoti pálya igazgatója, azt mondta a magyar küldöttségnek: Nem látott még lovat így futni pataírhagyulladás után.  A győztes zsoké Jim Crowley szavai: „Nem tudom elhinni, hogy megnyertük. Tényleg lefutottuk már a versenyt és nem álmodom?”  Danny O'Brien Star Witness trénere is boldog: "Ma kicsit gyengébben kezdett, de nagyon jól futott. Több futásra érkeztünk. Vagy versenyzünk szombaton a Golden Jubilee-ben vagy a July Cup-ban.„ Tony Millard a hongkongi ló trénere is elégedetten értékelt, és hangsúlyozta, jól futott idomítottja a számára szokatlan dombra fel is. De még milyen jól. ..hát még Overdose. Gratulálunk az egész csapatnak. 
 
 
 
 
Nagyon remélem, a világraszóló eredmény után meglesz a kívánt befektető.  Gondolom minden olvasónk előtt ismert a tény, ami pár napja megjelent a lapokban is: Mikóczy Zoltán egyedül, nem tudja tovább finanszírozni Overdose Gr1-es szintű versenyeztetését. Ez nem egy olcsó sportág. Támogatók kellenek, vagy annak az öt cégnek kell jobban a zsebébe nyúlnia, ahhoz hogy Overdose-t továbbra is a legjobbak között láthassuk. Mert oda való. Ő már bebizonyította.
 
Neil Clark (Racing Post) értékelése: 
"Nagyszerű teljesítmény volt ez Overdose-tól, mert emlékezzünk rá, komoly sérülés után tért vissza és mindazok után amin keresztül ment ezen a szinten ez egy nagyon jó eredmény. Itt a világ legjobb sprinterei képviseltették magukat, ez az egyik legerősebb Group 1-es verseny volt és csak egy és negyed hosszal lett negyedik, ezzel bebizonyította, hogy idetartozik ebbe a társaságba. Szinte biztos ezek alapján, hogy nincs már messze számára a Group egyes győzelem. Valószínűleg nyert volna, ha a pálya kicsit puhább a mai napon. Szerintem a yorki (Nunthorpe, aug. - a szerk.) verseny lenne számára a legjobb”
 
 
 
 
Andreas Suborics szavai: „Ma sokkal jobb teljesítményt nyújtott Overdose mint a Temple Stakesben és a pálya is jobb volt most neki mint akkor. Nagyon örülök, mert ma megmutatta, hogy a legjobbak közé tartozik. Ma megmutatta, hogy ez az ő asztala" 
 
 
 
 

Первые роли там играли толстые артистки-еврейки, обладавшие ""тем громадным достоинством, что во время танца они подкидывали ноги выше головы и не носили ни трико, ни панталон, ""а для вящей приманки господ офицеров выбривали себе волосы, как татарки.

Была ли правдой или ложью вторая часть ее рассуждений, но ""вначале Висенса сказала правду.

Однако они знали, что останутся в меньшинстве, и ничего не предпринимали.

Сципион застал Ларкина за деревней около сарая, куда ""тот тащил маленькую Хлою; девочка кричала и вырывалась.

Все теперь казалось на своих местах.

Тогда "Скачать миллионер из трущоб"как насчет налета на холодильник, пока я одалживаю ножницы и бритву у твоего брата.

Единственный путь, о котором я знаю, начинается "Бесплатные драйвера для ноутбука"как раз здесь, в этом самом месте.

Медленно поел, обретя наконец свой обычный аппетит, и прикончил обоих кроликов.

Открываю третий канал, четвертый.

И те и другие мои родственники.

Поль рассматривал его, держа в руке посох.

Затем он открыл двигательный отсек, тщательно вычистил его, вложил новые брикеты топлива.

Если ты придумал что-то лучшее, не сочти за "дифференцированный потребительский кредит"труд поставить меня в известность.

Но мне ничего не удалось узнать о ней, даже приехала ли она в город.

На следующий день я был у Слинсби и выложил, как он все эти годы обманывал дядю Кули, и он тут же слинял, а теперь, как только я скажу "Жестокий романс фильм скачать"дяде Кули, будет прекрасно.

Однако, все это было так близко к истине.

Между прочим, в этой пьесе "гдз сборник задач по физике гдз" Бог, хоть "Технология. Методическое пособие с поурочными разработками. 3 класс. ФГОС" он и не появляется на сцене "курсовая деньги кредиты банки" ни разу, изображается жутким тираном.

Когда зазвонил "краткое содержание повести белкина барышня-крестьянка" телефон, он решил не снимать трубку.

сэр, "Коды на хайф лайф" сказала она, по-видимому, подумав о наследовании.

Случилось это "играть в флеш игру паркур" уже ближе к концу вечеринки.

Во всяком случае, "Развиваем фонематическое восприятие у детей старшей логогруппы. Альбом упражнений" выслушав рассказ, она нахмурилась.

Маргарита и Елена, сидящие "Аутичный ребенок. Пути помощи" рядом с ними, наклонились каждая к своему "игра на телефон nokia 5130 скачать" спутнику и что-то "краткое содержание ревизора по действиям" тихо прошептали они упрашивали двух мужчин успокоиться и не поднимать шума.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)