Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Nyári összecsapások PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. június 24. péntek, 15:33

42 lovat neveztek az augusztus tizenkilencedikei Nunthorpe Stakes-re. (Gr1, 1000 méter). A listán természetesen ott virít Overdose neve is, akinek most 122-es RPR számot láthatunk a neve mellett.

 
Gyakorlatilag a jól ismert európai sprinter elittel találkozhatunk ott a nevekre pillantva. A Racing Portalon nem is olyan régen bemutatott Prohibit és Sole Power mellet az idehaza viszonylag ismeretlen és a képen látható Bapak Chinta a favorit. Persze a Nunthorpe-ig még bő másfél hónap van hátra, így csacskaság lenne az esélyesekkel foglalkozni. Mindenesetre a kétéves Kevin Ryan idomítás, a két versenye után veretlen és legutóbb a kétévesek ascoti 1000 méteres versenyét nyerte, azaz a Group 2-es Norfolk Stakes-t.
 
 
 
 
 
Előbb azonban következik a July Cup (július 9-én) ami ugye szintén a Global Sprint Challenge sorozat egyik (utolsó angliai) állomása. A nevezett névsorra pillantva megállapítható, hogy Star Witness (gondolom a remek szereplése miatt) nem tér(t) vissza Ausztráliába, és a verseny másodfavoritja, a Golden Jubilee-ben nem induló Delegator mögött. Harmadik helyen az ascoti nyerő Society Rock, míg mögötte a GJS negyedikjének Elzaam-nak a nevét olvashatjuk. Kingsgate Native 6. és 10. ascoti helyezéseinek köszönhetően már csak a középmezőnybe véleményezett. Szerény véleményem szerint aki szeret kontrát játszani őt érdemes, majd hússzoros pénzért fogadni. Valószínűleg ő a puha pályát nem kedveli igazán és nem ennyire esélytelen mint amennyire az oddsai mutatják. Szó esett már a pár nappal ezelőtti Golden Jubilee Stakes első, harmadik és negyedik helyezettjéről is. A másodikról azonban nem. Richard Hannon idomítottja Monsieur Chevalier jó futásában abszolút nem bíznak a fogadóirodák, hiszen jelen állás szerint a July Cupban esetleges győzelme 16x-os pénzt érne. A Temple nyerő Sole Power-t még nála is esélytelenebbnek vélik a tippsterek. Igazi unicum lehet a sprinterek között Zoffany futása. Ő az a telivér, aki kis híján véget vetett Frankel szárnyalásának az ascoti nyitónapon.  Ő korábban is sprinttávokon vitézkedett, és ezek szerint csak egy kirándulás volt számára a mérföldes St James's Palaces Stakes. A már említett sprinter világvetélkedés élmezőnye:
 
1.  Black Caviar - Kinhasa No Kiseki - Prohibit- Rocket Man - Society Rock 10-10 pont
6.  Star Witness 9 pont
7.  Monsieur Chevalier 6 pont
......
15. (többekkel holtversenyben) Overdose - 3 pont 
 
 
 
A Racing Post aktuális sprinter világranglistája:
 
 

сказал плантатор, когда Плутон "Гарик сукачёв напои меня водой скачать"вышел из "Лицензионный виндовс скачать"комнаты.

Во всяком случае, неправдоподобно!

К вечеру ты перепишешь мне "Фильм на скачать"фамилии всех "Скачать песню из мультфильма золушка скачать"остальных пленных.

Я отшвырнул ее прочь, и "Скачать песню маленькая страна минусовка"она пошла ко дну.

Он "Скачать аукцион дорога"издает громкий звуковой сигнал, "Скачать клипы михаила круга"а внутри него начинает загораться свет "Скачать фильм механик"там, спереди.

Должен же "Скачать игры симуляторы трактор"я хоть что-то "Скачать песню голуби петлюры"понять.

Видите ли,-начал нараспев Чиун,-не в американских "Лягушки флэш игра"традициях нани-мать ассасина.

Смит "Песня в жизни так бывает скачать"кинул чемоданчик на грязный стол, "Французские язык учебник скачать"потом одной "Скачать железнову"рукой распахнул его.

Чуть позже я "Бесплатные игры для мальчиков соник"отошел от берега, по-прежнему недоумевая.

Он не может контролировать свою наследственность, ответил Рагма.

Это были следы американской "Скачать квест на русском языке"лошади; одна подкова у нее была сломана.

Я тебе сейчас "Игры чиби винкс лейла"кое-что покажу, чтобы ты "Программа для ускорения скорости интернета скачать"знал, какая у нас дисциплина.

Я поддержу вас в этом, сказала "Группа чингисхан чингисхан скачать"Джинни.

поинтересовалась мисс "Скачать инфинити ты мой герой"Хейзл Терстон, дама с аристократически бледным, надменным лицом, скрывающим "День рождения скачать сценарий"ее происхождение из семьи мелкого "В гостях у сказки минусовка скачать бесплатно"торговца в шотландской глубинке.

Пройдет еще несколько минут, и старик "Скачать музыку органная музыка"вынужден будет оценить и способности, "Джек лондон скачать книгу"и возможности генерала.

И для того, чтобы распорядиться "Место встречи изменить нельзя скачать фильм"этим богатством, у него есть и надлежащая воля, и хитрость, и уроки истории.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)