Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Riválisok - tizedik rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. szeptember 14. szerda, 06:07
Sorozatunk következő részében egy olyan telivért mutatunk be, akinek gazdája egészen biztosan híresebb, mint a főszereplőnk. 
 
Sepoy tulajdonosa ugyanis a világ egyik leghíresebb futtatója, Sheikh Mohammed.  Sepoy (Elusive Quality- Watchful) 2008. szeptember 27-én született a Darley ausztráliai bázisán. Papája nem tartozott a kiemelkedő klasszisok közé, ugyanis 20 versenyéből kilencet nyert meg, ráadásul főként mérföldön volt sikeres. Már a mama is Sheik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum tulajdonában állt, de csak két versenyben futott.  Dubai uralkodója, Peter Snowden tréningjébe adta a kis méncsikót. (Elusive Quality- Watchful)
 
 
 
 
 
A pályafutását igen könnyű lesz méltatnom, hiszen a most 3 éves nagyszerű csődör, 8 versenyéből hetet megnyert. Idén februárban már Gr3-as versenyben győzött, majd még abban a hónapban megszületett az első győzelme a lóversenyzés legmagasabb kategóriájában. Márciusban kikap, de ezt követően 3 győzelmet arat Ausztrál földön. Lovasa a Godolphin csapat még mindig fiatal lovasa Kerrin McEvoy.  Sepoy karrierje: 8 futás -7 győzelem -1 helyezés, és AU$3,134,500 pénznyeremény. Racing Post formája (123) a világranglista nyolcadik helyére emelte.
 
 

После этого радостного открытия ирландец "Скачать все видео павлик наркоман"пустился плясать по темной хижине.

Все это относится "Скачать книгу эрагон все книги"лишь к домам в сельской местности.

Но нет, она не пыталась двинуться "Скачать игру порну"с места, кольца ее тела ослабли, и она лежала вытянувшись, "Популярные рпг игры"без движения, только иногда по телу ее пробегала легкая "Для учителей книги скачать"судорога.

Но вместо этого он решительно повернул к нему.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)