Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Itt a vége, fuss el véle! PDF Print E-mail
Written by Alpári Gergő   
Tuesday, 03 September 2013 11:37
There are no translations available.

 
 
Itt a vége fuss el véle! Vasárnap a Kincsem Parkban ünnepélyes keretek között felvezetéssel búcsúzott a közönségtől Overdose.
 
Az év versenynapjára több ezer látogatót vártak a szervezők, s bár pontos adatokkal nem rendelkezünk, becsléseink szerint nagyjából ötezren lehettek szemtanúi a magyar csodaló utolsó budapesti fellépésének, és a kiemelt versenyeknek.

Dózi 17:30 magasságában érkezett a győztesek körébe, ahol röviden búcsúztatták, majd egy erre az alkalomra készített pompás dísztakarót terítettek kedvencünk hátára, melyet az Overdose-rajongók ajánlottak fel a jeles alkalomra. Mindeközben a kivetítőn felelevenítették Overdose pályafutásának emlékezetes momentumait, míg a winner’s circle-ben felállított pódiumon Mikóczy Zoltán tulajdonos, és Dózi korábbi trénerei, Ribárszki Sándor valamint Jozef Roszival emlékserleget vehettek át Csapkovits Tamás versenytitkártól.
 
 
 
A képekért hálás köszönet  Patyus Fecónak!

A ceremónia ezzel még nem ért véget. Dózi megindult egykori sikerinek helyszínére a Kincsem Park egyenesébe, lépéseit pedig fotósok hada kísérte. Az Alagi Rakétának is becézett Overdose hangos nyerítéssel köszöntötte a szurkolókat, a hangszórókból ezzel egy időben felcsendült Andrea Bocelli és Sarah Brightman klasszikusa, a Time to Say Goodbye. Ahogy mondani szokás, ekkor már szem nem maradt szárazon! Sokakkal egyetemben mi is megkönnyeztünk a felemelő pillanatokat.
 

forrás: IndexVideo 
 
Midőn Overdose elhagyta a gyep pályát, a jártatóból megérkezett a versenytérre féltestvére, Opium Bullet, aki a csikók számára kiírt Elit kategóriás Blaskovich Ernő Emlékversenyben állt starthoz életében először, és nyert magabiztosan másfél hosszal.

Legjobb tudomásunk szerint, Dózi decemberben hagyja el véglegesen Magyarországot, hogy aztán jövőre Németországban boldogíthassa majd a gyengébbik nem képviselőit. Így marad elérhető közelségben a magyar kancaállomány számára is - ahogy azt Mikóczy Zoltán úr többször hangoztatta az elmúlt időszakban.

Terveink között szerepel, hogy a jövő hét folyamán meglátogatjuk még Overdose-t Alagon, és ezzel párhuzamosan mi is elbúcsúzunk majd a kedves olvasótábortól, azaz tőletek, akik mindig kitüntetett figyelmet szenteltetek Dózinak, és nekünk. A búcsú napján készült fotók megtekinthetők az Overdose Online képgalériájában, ide kattintva.
 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)