Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
"Hajrá Dózi!"
"Hajrá Dózi!" - 2.oldal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pászti Judit Amina   
2009. március 23. hétfő, 16:21
Tartalomjegyzék
"Hajrá Dózi!"
2.oldal
Minden oldal

 

  

 

Mikor odaérünk Dózi éppen Pegazus szárnyait lógatja, teljesen relaxált állapotban van. Japán turistát meghazudtoló módon kattintgatom a digitális fényképezőt, de ettől láthatóan csak még mélyebb álomra szenderül. Nem baj, a világért se akarnám megzavarni a mi Alagi repülőnket. Ekkor megjelenik a színen Ribárszki Sándor, a paci tréner. „Nehogy má, ne lássad a lovat, ha már ilyen messziről ide utaztál” felkiáltással beordít Dózinak, és bedurálja magát a boxba. A Ribárszki ikrek, Mira és Sári követik apukájuk példáját, a két kislány visítozva beront a Dózi lakba. Ha eddig álmodtam is volna az egészet, a ricsajtól mostanra már biztos felébrednék, így megkönnyebbülten megállapítom, hogy nem álmodom, hanem tényleg Alagon vagyok, immár Dózi boxában, és szemtől-szemben állok egy Nemzet Drágaságával. A Ribárszki ikrek úgy ugrándoznak Dózi körül, mintha csak egy tacskó kölyök lenne. Dózi is benne van a buliban, gyorsan lekapja Sára sapkáját és jóízűen elkezd csámcsogni rajta. Az általam versenylószájból nagy nehezen kihúzott sapka tiszta csodalónyál. Akárcsak a kabátom. Mert úgy tűnik Dózeráj egyáltalán nem indul be az almára, szerinte a hajam illetve a kabátom finomabb ló csemege. De az is lehet, hogy szimplán engem akar felfalni. Kicsit megszeppenek, elvégre ez mégiscsak egy 500 kilós állat. Aztán hirtelen felötlik bennem a gondolat, hogy én azt se bánom, ha nem túl hosszú és hasznos földi pályafutásomat a mai napon, december tizenvalahányadikán csodaló ebédként fejezem be.

 

Amikor már kezdem beleélni magam az előbbi gondolatba Dózi hirtelen úgy dönt, mégsem ízlenének neki rozoga csontjaim, helyette eltökélt szándékkal kezd neki Sanyi karjának és fejének csócsálásába. Ez a ló odáig van Sanyiért. Mikor látja, hogy az mérgelődik, még ügyesebben rosszalkodik, ami nem meglepő hisz még csak három éves és csikó. Amikor az orra alá dugom az almát, hogy feltankoljam a repülőt kiderül, hogy nem almával működik, hanem valami mással. (Ez talán egy következő látogatás alkalmával majd kiderül). Több percig tartom a tenyeremben az almát mire Dózika hajlandó a csalira ráharapni és megforgatni szájában az almapürét. De úgy látom az alma túladagolás veszély elmúlt! Ezt a lovat ne is próbálja senki csemegével lekenyerezni, egy ócska sapka vagy sál, na, az már mindjárt felkeltheti érdeklődését újdonsült nagykövetünknek.

 

 

 

Végezetül Ribárszki Sanyi betolja az ikreket babakocsistul az áldott boxba, végül is dél körül járunk már, etetési idő van… de legnagyobb meglepetésemre az alagi repüLÓnak nem kell a friss hús, élénk érdeklődéssel, minden agresszió nélkül, közeledik a két rosszasághoz, akik mondhatom, állatira élvezik a jelenetet. Szemet gyönyörködtető ló és emberpalánták bimbódzó kapcsolata. Ilyen lehet, amikor egy földi halandó és egy földönkívüli találkozik, és próbál valamiféle közös nyelven kézzel-lábbal kommunikálni. Ezek után valakinek az-az ötlete támad, hogy igyunk meg egy kávét a Golyóban. Nem, nem.. én köszönöm nem kérek, mindig is utáltam a kávét. Én Dózi boxánál akarok maradni, mint napi non-stop biztonsági őrangyal! Hogy nem lehet? Miért nem? Na jó, belátom ez a jelen körülmények között nem kivitelezhető, talán majd jövőre. Ideje tehát lassan búcsút venni Őcsodásságától és távozni a telepről (hüpp, hüpp még jó, hogy hoztam zsepit).

 

Drága Dózi! Remélem nem ez volt az első és utolsó alkalom, hogy nálad jártam vendégségben. Remélem, a Jóisten megtart téged tehetségben, és egészségben, hogy jövőre beteljesíthesd küldetésed és az egész világban hírünket vidd! Én, ezért ha kell, minden nap elmondok egy Mi Atyánkot. Drukkolok neked nagyon! (Pászti Judt Amina)

Интересно, как тебе удалось пронюхать.

Внезапно их разделили огоньки пламени; словно огненный веер, увлекаемый ветром, они устремились в сторону Райла.

Однако, именно этого я и ожидал и "Скачать драйвер для сетевого адаптера для windows 7"подготовился к этому.

Я предпочитаю, чтобы владельцы моих изделий обнаруживали подобные вещи самостоятельно, "Lg kp500 скачать игры для lg kp500"заметил я.

Постепенно изображение вернулось на прежнее место, и "Скачать stronghold через торрент"тут Хольдструп заметил, что статика "Mp4v кодек скачать"испускается с таким же интервалом, что и искомая вспышка.

x "Sony vegas crack скачать"x x Следующей ночью, уже под утро, Доннерджека разбудил плач банши.

Я буду "Бухгалтерский учет и аудит расчетов по оплате труда и ЕСН"грести, пока есть хоть капля "Бухгалтерский учет и аудит расчетов с контрагентами"силы в руках и "Бухгалтерский учет и аудит расчетов с поставщиками и подрядчиками (на примере ООО 'Ореол-сервис')"дыхание в груди.

Один раз имела место попытка построить "Бухгалтерский учет и аудит товарных операций в розничной торговле"металлургический комбинат, правительство генерала Мумаса "Бухгалтерский учет и аудит расчетов с покупателями и заказчиками на примере ООО 'Росметалл'"купило его "Бухгалтерский учет и аудит товарных операций на примере ООО ПКФ 'ВиАС'"у чехов.

Девуня, о нас не стоит даже "Бухгалтерский учет и аудит труда и заработной платы"упоминать.

Миссис Тракто не смогла сдержать "Бухгалтерский учет и аудит финансовых результатов"широкой счастливой ухмылки.

Важно то, "Бухгалтерский учет и аудит финансовых результатов ООО 'Желдорэкспедиция-3Б'"что сам он этой способностью обладает.

Они "Бухгалтерский учет и его место в рыночной экономике"не дьяволы,-сказал карслунд. 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)