Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Mikóczy Zoltán sajtótájékoztatója PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. március 26. csütörtök, 18:22

A Magyar Tudományos Akadémia Krúdy termében került sor ma délben Mikóczy Zoltán és a CIG Közép-európai Biztosító Zrt közös sajtótájékoztatójára.

 

A lapok internetes kiadásai már mind-mind beszámoltak az eseményről, ami nekünk galopp rajongóknak szenzációs bejelentéssel nem szolgált, hacsak azzal nem, hogy teljes bizonysággal kijelenthetjük: Christophe Soumillon Budapestre jön. Ezt eddig is tudtuk (reméltük?) de, ma az is kiderült, már április 17.-én Budapestre érkezik a belga világsztár. Soumillon az egész idényre szóló szerződést kötött a Mikoracing Team Kft-vel, de Baden-Badenben Andreas Suborics lovagolja majd az alagi rakétát. Szó sincs ugyanis arról, hogy Mikóczy Zoltán ne lenne elégedett az osztrák zsokéval, de ahogy mondta: a legjobb lóra a legjobb zsoké kell.  …no de sorjában.

 

A sajtótájékoztatót a biztosítótársaság szóvivője Missura Gábor nyitotta meg, ahol röviden beszámolt az alig egy éve alakult társaságuk nagyszerű eredményeiről, majd hosszú percekig Farkasházy Tivadar és Mikóczy Zoltánnál volt a szó, hiszen sorra vették mely versenyeken van túl és mely versenyek várnak még Overdose-ra. Ezeket nem kívánom felsorolni, hiszen már több helyütt megjelent a versenyprogram tervezet.

 

„Nem véletlen, hogy itt gyülekezünk, hiszen innen indult el világkörüli útjára a magyar lovassport. Sőt! Külön örülök, hogy a Krúdy Gyuláról elnevezett teremben lehetünk, hiszen ő egyik művében részletesebben foglalkozott egy Patience nevű, méltán híres lóval „– kezdte Farkasházy.

 

 

 

 

A tulajdonos elmondta: a szezonkezdő verseny, az OTP-Hungária Díj a teljes versenykeretét, a bank biztosítja, azaz a versenydíj nem csökkenti az NL Kft költségvetését. Utána (május negyedikén) Overdose nekivág a nagy kalandnak, azaz a Kepes filmben látott pulborough-i tréningközpontba kerül, és onnan utazik majd a brit versenyek helyszínére, a Temple Stakesre, a Royal Ascot két versenyére, és a July Cupra. A haydocki versenyre csak március végéig kell nevezni, így természetesen semmit nem tudhatunk még az ellenfelekről. A Group 2-es versenyt tavaly, a „párizsi tragédiánk okozója” Fleeting Spirit nyerte.

 

A 3 nyári nagy angol verseny után (amik egyúttal a Global Sprint Challenge sorozat állomásai) az őszi menetrend még változhat. Párizsról, Melbourne-ről, és Hong Kongról még korai lenne beszélni, de e városok versenyei is a csapat tervei között szerepelnek.

 

„Reálisan nézve még álomnak is túl merész megőrizni a veretlenséget, de azért dolgozunk, hogy megpróbáljuk megvalósítani ezt az elérhetetlen álmot” – mondta Mikóczy arra válaszolva, hogy ilyen erős mezőnyökben milyen eredményre számíthatnak. Nem tudni mit hoz a jövő, mert mindig tűnnek fel újabb csodalovak a világban. Legutóbb Amerikában fedeztek fel egy ilyen ígéretes paripát, így Dózi legnagyobb ellenfelei ezek az "új generációs" négylábúak lehetnek” – folytatta.

 

Ezt követően Horváth Béla a biztosító vezérigazgatója ragadta magához a mikrofont, és jelentette be, hogy szponzorként támogatják az idei évben Overdose-t. Ezen összeg egy részéből, Overdose „lakókörülményeit” javítják majd, és fokozott gondot fordítanak majd a biztonságára – mondta Mikóczy Zoltán.

 

„Ez a ló nemzeti érték, így igyekszünk a magunk eszközeivel, tehát egy kisebb vagyonnal hozzájárulni a sikeres szerepléshez. Ha tényleg a várakozásoknak megfelelő lesz az idei év, akkor természetesen folytatódik az együttműködés” – mondta el Horváth Béla, a cég elnök-vezérigazgatója.”

Сюрприз, без всяких интонаций произнес человек, сидевший у окна.

Я получаю множество угрожающих писем.

Судя по показаниям приборов, нет никаких оснований.

Десять столетий он старается убить ее, а она все живет.

Хорошо, сказала она, расстегивая плащ.

Это поверхностное замечание было "Скачать программы для разбития жесткого диска"сделано голосом моего нового друга вомбата.

Кажется, "Adobe Premiere Pro CS6. Официальный учебный курс (+DVD)"у меня зрение не хуже, чем "Печенье и кексы"у других, но, как я ни всматривался в "Астрономический атлас"даль, я не обнаружил никакого "Прогулки с детьми. Лондон. Путеводитель"дерева.

Я услышал, как пуля просвистела у моего "Бродяги Дхармы"уха, но она не задела "Книга, которая лечит-9. Сердце и сосуды"меня.

Убранство хижины не лишено было некоторого "Техники манипуляции. Распознавание и противодействие"уюта и комфорта.

Надо устроить засаду, говорит "Тюрьма и воля"Эль-Койот.

Не она сыграла с нами эту злую "Система минус 60. Большая книга рецептов"шутку.

К сожалению, вы не "Наташа Кампуш. 3096 дней"поблагодарите меня за то, что я вам расскажу.

Какой-то "Учет денежных средств в кассе и аудит кассовых операций"чужой дядя хочет побить Санту!

Переводчик "Учет денежных средств в кассе, на расчетных, валютных и специальных счетах в банке"начал говорить о борьбе за мир, но "Учет денежных средств ЗАО 'Мегамарт'"Хэл Пиз сказал, что его это "Учет денежных средств и подотчетных сумм"не интересует.

Это было "Учет денежных средств и денежных документов"не то же самое, шмыгнул "Учет денежных средств и расчетов"носом Берри.

Детей отправляли домой "Учет денежных средств и расчетов на примере ООО 'Модный дом'"группами по несколько человек, старших "Учет денежных средств и расчетов с подотчетными лицами"вместе с младшими.

Римо гнал по "Учет денежных средств и расчетов предприятия (по материалам ОАО 'Автоагрегат')"Эдсел-Форд-паркуэй.

Это учитель из нашей маршевой роты,-представил его егерь, "Учет денежных средств и расчётов"сидевший рядом со Швейком.

Вчера вечером "100 чудес света" вы сказали, что позвонили в полицию.

У меня "Мы - спортсмены! Настольно-печатные игры для младших дошкольников (3-5 лет)." такое чувство, что мне сейчас "Замок" нужна какая-то поддержка.

Если бы "Филарет Московский" только я мог высмотреть какие-нибудь технические "Отечественная история в схемах и комментариях" недостатки в "Мачо не плачут" его работе или какой-либо серьезный "Креативный пэчворк" пробел в его концепциях.

Мой противник и "Родос. Путеводитель" я представляем два основных "Русский фэн-шуй Энергия квартиры Очищение сознания" принципа, на основе, которых организована "Дом скорпиона" вселенная.

Никто сейчас не сможет сказать тебе ничего большего.

Я владею философским камнем, изрек Харрисон Колдуэлл.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)