A lányom a lovakért rajong, én a szépségápolásért

A férjem nagyon jól ismer engem és a kislányunkat is. Bármilyen lovas kiegészítő és otthoni dekoráció jöhet, ha a lányom ajándékáról van szó (hát még egy nyári lovas tábor vagy bármilyen lovakkal kapcsolatos program!), ha pedig az enyémről, akkor biztosan nem lő mellé egy parfümmel vagy rúzzsal. Amit azonban inkább diszkrét módon én intézek és magamnak szerzem be, az például a ránctalanító szérumom. Az instantense.hu oldalról ingyenes szállítással rendelhető meg, és egy picinyke, bármilyen táskában vagy neszesszerben elférő kis tubus meglepő módon 60 napig minimum elegendő, így 14 390 Ft-os árához képest nagyon gazdaságosnak mondható.

Ez az első olyan szérum, ami már percek alatt hatni kezdett a bőrömön, és a homlokomon található kezdődő ráncokat, valamint a szemem körüli redőket is kisimította, feltöltötte. A hosszú távú hatásai között üdvözölhetem az egységes bőrkép segítését és az élettel telibb, kisimultabb felszínt. A karikákat is eltüntette a szemem alól.

Az instantense.hu weboldalon belül egyébként egy blog is helyet kapott, ahol a bőrünk és az egészségi állapotunk kapcsolatáról, az UV elleni védekezés, illetve a hasznos bőrápoló hatóanyagok témakörében egyaránt érdekes bejegyzéseket, tippeket olvashatunk.

Ha nem vagy biztos abban, hogy számodra is beválhat-e az instantense.hu széruma, megnyugtatlak, hogy a pénzvisszafizetési garanciának hála nem veszíthetsz semmit azzal, ha kipróbálod. Én csak biztatni tudok mindenkit.