A lovaglás kikapcsol és új ötletek ad

A vállalkozásom sok időt vesz igénybe, így szinte egész nap pörgök. A lovaglási idő az, amikor tényleg meg tudok pihenni a mindennapi rohanás mellett, és nagyon szeretem a lovakkal együtt töltött időt. Ilyenkor a szabadban lehetek, egy csodálatos állat társaságában, és ilyenkor születnek a legjobb ötleteim is. Ilyen volt a legutóbbi ötletem is, hogy vegyek egy fagylaltgépet. Azt még nem tudtam, hogy honnan és kitől vegyek, de egy dologban biztos voltam: ez segíteni fog megnövelni a forgalmunkat. Főleg, hogyha minőségi és finom fagylaltot kapnak tőlünk a vendégek.

Este amikor hazaértem az interneten utána is néztem, honnan tudnék egy ilyet beszerezni jó áron és jó minőségben. Egy véletlen folytán egyszer csak a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán találtam magamat. Nagyon nagy választék tárult elém amikor megnéztem milyen termékek kaphatóak a weboldalon. Több termékkategória közül lehet választani, mit például előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, ital készítők, mosogatás, sütőipari gépek. Kiegészítők: rozsdamentes gastronorm edény, ételszállító badella, munkaasztal. Ahogy látható is, széles termékkínálattal várnak mindenkit, így szinte bármit be lehet szerezni, ami a gasztronómiához kapcsolódik és egy ilyen vállalkozásba helye lehet. És szerencsémre fagylaltgépük is van bőven, így volt miből válogatni.

Viszont mielőtt vásárolok valahol szeretek meggyőződni arról, hogy jó helyről teszem ezt. Ezért alaposan megnéztem szinte mindent a honlapjukon, hogy véletlenül se dönthessek rosszul. Ugyanis a vállalkozásomról van szó, így csak minőségi termékkel elégszek meg. A nézelődésem közben tudtam meg azt is, hogy garanciát is adnak a termékekre. Az új termékekre 1 év, a használtakra pedig 3 hónap garancia jár. Szerintem ez egy fontos dolog, hiszen ha már az elején kiderül valami probléma, akkor még mindig kapok segítségek az Rdealer csapatától.

Fagylaltgépből is találtam használtat és újat is, viszont az volt a megérzésem, hogy lehet érdemesebb egy új gépbe beruháznom, hiszen reményeim szerint tovább fogom tudni használni, így időt tudok megspórolni a két fagylaltgép vásárlás között, illetve bízok benne hogy jobb minőségi is az új, mint a használt. Ezekkel a gondolatokkal fogtam neki a választásnak. Nem volt egyszerű dolgom, hiszen a választék nagy, de a keresést szerencsére le lehet rövidíteni. Van lehetőség arra, hogy kiválaszd milyen márkájú terméket szeretnél, és az oldal csak azokat fogja neked mutatni. Ezzel is elősegítve a gyorsabb választást. De külön be lehet állítani azt is, hogy csak az új vagy használt árukat mutassa illetve külön ki lehet választani azt is, hogy milyen termékkategórián belül keresgélj. Szeretem az ilyen dolgokat, hiszen leegyszerűsítenek egy amúgy hosszadalmas folyamatot. Így valóban csak azzal tudsz foglalkozni, ami a te igényeidnek megfelel.

Ha pedig valami kérdés merülne fel benned, akkor telefonon vagy pedig e-mailen fel lehet nekik tenni. Illetve árajánlatot is lehet e-mailen kérni, de akár az oldalon is. Hiszen van külön erre felület, ahol üzenetet lehet írni az Rdealer csapatának, így még az oldalról sem kell elmenni vagy megnyitni a levelezőt, hiszen egy oldalon belül mindent megtalálsz és mindenre van lehetőség.

Amennyiben személyesen térnél be hozzájuk, akkor azt Tapolcán megteheted, minden hétköznap reggel 8-tól délután 4 óráig. Így vásárolhatsz a boltban, de a weboldalon is. Arra viszont figyelj, hogy ha kiszállítást szeretnél kérni, akkor külön szólni kell nekik. Van rá lehetőség és nagyon szívesen szállítják ki a rendelésedet, csak jelezni kell feléjük ezt az igényt.

Mindent átolvasva engem meggyőztek arról, hogy megbízhatóak illetve minőségi termékeket árulnak, úgyhogy már nem is volt kérdés, hogy őket választom és a Dealer – Gastro & Ice Dealer-től szerzem be az új fagylaltgépemet.