A lovak mellett a jó weboldal is számít

Az állatok szeretete már gyerekkorom óta az életem része. A háztartásunkban is rengeteg állat megtalálható volt, így a gondolásukban is kivettem a részem. A sok állat közül egy igazán nagy kedvencem lett, a ló. Éppen ezért amikor a férjemmel valamilyen vállalkozásba szerettünk volna kezdeni, akkor nekem a legelső gondolatom egy lovarda volt, ahová járhatnának az emberek lovagolni és a kisgyerekek is megtapasztalhatják a lovaglás örömét. A férjemnek tetszett az ötlet, ezért bele is vágtunk a dologba.

Nagyon sok teendő volt a vállalkozás elindításával, viszont úgy gondolom, hogy minden akadályt ügyesen vettünk. Kivéve egyet. Szerettünk volna egy olyan weboldalt a lovarda számára, ami megtudja szól a célközönséget és ezzel hozzánk fognak ellátogatni. Ez lett volna a célunk vele, de valahogy nem sikerült ezt létrehozni.

Ekkor gondolkozunk el azon, hogy felkeresünk erre egy szakembert. Az interneten így találtunk rá a https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldalára. Amit ott láttunk, az meggyőzött minket abban, hogy nekünk rájuk van szükségünk.

Pont azt a szolgáltatást kínálták, amire nekünk szükségünk volt. Már a legelső mondat is azt hirdette a honlapon, hogy ha látogatókból ügyfeleket is szeretnél szerezni a weboldalad segítségével, akkor ők tudnak ebben segíteni.

Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy ezt mégis hogyan tudják elérni, ezért minden olyan információt elolvastam az oldalon, ami ezzel kapcsolatos volt. Megtudtam, hogy már a legelső lépés azzal kezdődik, hogy az ügyfél véleményét kikérik és felmérik, hogy pontosan mire van szüksége. Ez számomra nagyon szimpatikus volt, hiszen egyből rólam és az igényeimről esik szó.

10 olyan fontos kérdést tesznek fel, aminek köszönhetően eltudják készíteni az általam megálmodott weboldalt. A https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html oldalán mind a tízet meg tudod nézni, de párat itt is felsorolok: mi a honlap célja, ki a célközönség, milyen színeket használjanak, kérnek olyan weboldalakat is amik tetszenek neked, hogy könnyebben el tudják képzelni mit szeretnél, stb.

Ha ezeket tudják, akkor máris neki tudnak állni a látványterv elkészítéséhez. Minden munkafolyamatnál kikérik a véleményedet, így nem fordulhat az elő, hogy valamiről ne tudnál vagy nélküled haladnának. Természetesen a legfontosabb dolog az, hogy a célközönséget megszólítsa a weboldal, de mivel a tiéd lesz, mégis csak számít a véleményed.

Ha a látványtervekkel elkészültek és tetszik, akkor jöhet a programozás és a többi folyamat.

Amennyiben a célközönséget megszólító weboldal nem lenne elég számodra, és a keresőben az első helyre szeretnél kerülni, akkor a Keresőben Első csapata ebben is tud segíteni. Ahogy már a nevükből is létszik, ebben talán a legjobbak. Pontosan tudják, hogy milyen eszközökkel tudják elérni az első helyre kerülést. Ha a célközönséget megszólító weboldal mellett még erre is szükséged lenne, akkor mindenképp érdemes a Keresőben Elsőt mindenképp érdemes megbízni.

Én nem csalódtam bennük. Mind a két szolgáltatásukat igénybe vettem és a lehető legjobb döntés volt. Ugyan időbe telt, míg a keresőben az első helyre kerülhettem, de nem is várható el, hogy ez egyik napról a másikra menjen.

Türelmesnek kell lenni és akkor minden haladni fog a maga útján. Amennyiben a Keresőben Elsőt bízod meg a feladattal, a siker szinte garantált lesz.

Ha szívesen megnéznéd az oldalukat itt megtalálod: https://keresobenelso.hu/weboldal-keszites.html. Minden olyan fontos és hasznos információt megtalálhatsz, amire szükséged lehet a döntéshez.