A lovarda csatornázása adott ötletet

Mindig szerettem lovagolni. Hobbi szinten csinálom, hetente egyszer-kétszer ugrok el egy közeli lovardába pár órácskára. Nemrégiben csatornázták a lovardát. A munkálatok zaja kicsit levont a lovaglás nyugtató élményéből, de azt hiszem, segített az én csatornázási gondjaimon is.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával

Régóta esedékes volt már a mi házunk táján is egy-két csatornafelújítási/újraépítési munkálat. Azt hiszem, senkit sem lepek meg azzal a kijelentéssel, hogy szerelőt találni, aki valóban szakember és garanciálisan dolgozik, borzasztó nehéz, ezért amikor láttam, hogy a lovardában hasonló dolgokat csinálnak meg, mint amilyeneket én is szeretnék otthon, megkérdeztem a lovarda vezetőjét, hogy kik végzik náluk a munkát.

Ő egy weboldalra irányított, amire hazatérve a lovaglásból azonnal rá is kerestem. Azt hiszem, igazán remek tipp volt, itt ugyanis mindenki megtalálhatja, amit keres! Már amennyiben amit keres, az víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával.

Az információk röviden:

A cég mintegy három évtizede biztosít víz-, gáz- fűtésszerelést, profi szakemberektől, garanciálisan.

Duguláselhárítást is vállalnak, modern és szakszerű módszerekkel.

Budapesten és Pest megye egész területén dolgoznak.

Ha nagyon sürgős, SOS-típusú ügyed van, akár egy órán belül kiszállnak, hogy segítsenek rajtad.

Az oldal tehát alapvetően víz-, gáz-, és fűtésszerelést vállaló profi szakemberekkel dolgozik (garanciával), de a javítás mellett elvégzik készülékek cseréjét és karbantartását, illetve – és nekem ugye pont ez kellett – rendszerek kiépítését is vállalják.

Információk gyorsan, egyszerűen, érthetően

A weboldal első látásra elnyerte a tetszésemet, ugyanis nagyon könnyen átlátható, a betűmérete abszolút kellemes, és egyáltalán nem éreztem azt, hogy elveszek a sok információ között és nem találok meg semmit.

Én annyira (vagy inkább egyáltalán?) nem értek az ilyen szerelős dolgokhoz, és nagyon jól esett, hogy ezt az oldal nem is várja el tőlem: biztosítanak, hogy nem baj, ha nem tudod pontosan megmondani, hogy mi a problémád, ők úgy kérdeznek, hogy ez kiderüljön, és a lehető legjobb segítséget küldik.

A kapcsolatfelvételi lehetőség is nagyon szimpatikus, ugyanis nem csak egyszerűen ott egy e-mail cím és egy telefonszám az oldal alján valahol, hanem van egy nagyon szuper online lehetőség. Itt tudsz kérni visszahívást, illetve e-mailes kapcsolatfelvételt is, megadhatod, hogy mi a problémád vagy melyik szolgáltatás érdekel stb.

Illetve ha nagyon extrán sürgős a helyzet, azonnal tárcsázhatod a feltüntetett segélyhívó számot, ugyanis 0-24-ben ügyeletben vannak.

Engem nagyon meggyőzött mindaz, amit olvastam, és az a mód, ahogyan tálalták. Még nem biztos ugyan, hogy ebben az évben belevágok a csatornázásba, de ha igen, akkor mindenképpen őket hívom majd, a vizgazfutesszerelo24.hu-t!