Ebben nincs semmi szokatlan, a lovasoktatók is járnak plasztikai sebészhez

Lányom új hobbinak a lovaglást választotta. Eddig nagyon tetszik neki és mi is elégedettek vagyunk mindennel. Az oktatók türelmesek, az istállók tiszták, a lovak szépek és egy-egy foglalkozás áráért sem kell mélyen a zsebbe nyúlni. Az egyik oktatója régen versenyszerűen lovagolt, komoly díjakat is nyert, ám egy komoly sportsérülés véget vetett karrierjének. Évekig tartott míg felépült és sérülésének hegeit csak plasztikai beavatkozással lehetett eltüntetni.

A budapesti plasztikai sebész Dr. Kelemen Ottó is végez olyan műtéteket, melyek segítségével a műtéti, vagy egyéb balesetből származó, zavaró hegek, sebek, problémás területek megszűnnek. A doktor úr széles körű tapasztalattal rendelkezik, hiszen kis híján 40 éve kezdte sebészorvosi pályafutását, míg plasztikai sebészettel is több, mint 25 éve foglalkozik. Folyamatosan képzi magát, tanfolyamokon vesz részt, ír és publikál. A legjelentősebb tanfolyamokat végezte el szakmájában, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Tagja azoknak a tudományos társaságoknak is, melyek szakmai szempontból a legjelentősebbnek számítanak.

plasztikai sebész

Egyébként, ő a Kelemed Plasztika vezetője, magánpraxist 1997 óta folytat. Betegeit olyan szemléletmóddal kezeli, melyben értő figyelemmel gondoskodik a páciens testi, szellemi és lelki állapotáról, és ezek egyensúlyáról. Ez a holisztikus szemlélet.  Budapesten 2 helyszínen praktizál. A 13. kerületi rendelőben konzultációkat és járóbeteg kezelés keretei között folytatható beavatkozásokat végez. Az altatásos, komolyabb műtétek helyszíne pedig egy 2. kerületi magánklinika. Hetente egyszer van rendelés Pécsett is, itt szintén konzultációk, valamint egyszerűbb, helyi érzéstelenítéssel elvégezhető beavatkozások zajlanak.

A beavatkozások között elérhetőek a különféle arcot és testet érintő műtétek, és arcfiatalító kezelések is. Az arcon végezhetők például az orrot, fület, szemhéjat érintő eljárások, de a test egyéb részeit, mellet, hasat, combot vagy akár az intim részeket formáló műtétek is elérhetőek. Ezeken kívül vannak olyan arcfiatalító kezelések is, melyek vágás és bemetszés nélkül segítik a páciensek szépülését.

Az anyukák csinosodni vágynak

Az egyik legnépszerűbb a plasztikai sebész praxisában az úgynevezett Mommy Makeover program, melynek során segítenek visszanyerni a szülésen átesett hölgyek régi formáját, akár kombinált operációk segítségével is. A legérintettebb területek a mell és a has, de szülés után gyakran van probléma a fenékkel, a combokkal vagy az intim tájékokkal is. Doktor úr szerint az ideális jelölt az ilyen beavatkozásokra az a hölgy, aki diéta és mozgás segítségével visszanyerte már régi súlyát és nincsenek irreális elvárásai a végeredménnyel kapcsolatban.

Egyébként, a mellplasztikával meg kell várni a szoptatási időszak lejártát, plusz még 6 hónapot és a császármetszés hegének eltüntetése sem megy a szülés után azonnal. Mindig meg kell adni a szervezetnek a regenerálódáshoz szükséges időt, és türelmesen ki kell várni, azt az időpontot, amikor a műtétek elvégezhetők. A plasztikai beavatkozások előtt is szükségesek azok a vizsgálatok, melyek bármely már nagy műtét előtt kellenek. Illetve vannak ellenjavallatok, amikor a beavatkozások nem végezhetőek el. Emellett, mint minden műtétnek, kockázatok is vannak és szövődmények is előfordulnak.

A plasztika.info.hu oldalon nagyon sok információt, részletes leírást és képi illusztrációkat is találhatunk az elérhető kezelésekről, operációkról. Ha érdeklődünk, nem kell mást tenni, mint kitölteni a konzultációs kérdőívet. Ezt egy személyes konzultáció fogja követni, melyre időpontot szükséges egyeztetni. Ekkor megtörténik a problémás területek vizsgálata és javaslattétel a műtétre, kezelésre. Részletes orvosi tájékoztatást kapunk a műtétről, a lehetséges kockázatokról és természetesen a gyógyulási időszakban betartandó utasításokról. Mindenkinek ajánlom ezt a plasztikai sebészt, aki nagy szakértelemmel rendelkezik és betegei biztonságban tudhatják magukat az ő kezei között.