Gyógyászat: egy lovasnak is szüksége van rá

Imádom a lovas sportokat, csak azt sajnálom, hogy nem vagyok bennük profi. Mindenesetre én nagy szeretettel űzöm így is, hiszen itt nem csak az eredmények, hanem a lovak iránti szenvedély és velük közös élmények is számítanak.

Érdekesen hangozhat, de nagyon elgondolkodtatott, amikor a szeretett lovam megbetegedett. Szerencsére felépült, de ez a profi állatorvosi beavatkozás nélkül nem valósulhatott volna meg. Ilyen könnyen és gyorsan kialakulhat egy ilyen súlyos betegség egy egészséges élőlénynél?

Bevallom, nem fordítottam túl nagy figyelmet azelőtt a megelőzésre és a gyógyászatra, de itt megérett bennem a gondolat, hogy nekem is tennem kell az egészségemért.
Első körben vitaminok szedését szerettem volna beiktatni a mindennapokba, amihez szerettem volna találni egy helyet, ahonnan relatív olcsón, jó minőségű termékeket tudok beszerezni.

Egyik ismerősöm ajánlására kerestem fel a prevenciopatika.hu oldalt, amely egy szuper webshop, aminek a fő profilja a gyógyászat.

Nagyon profi cégről van szó, a webáruházban az étrendkiegésztők, gyógyászati segédeszközök, vény nélkül kapható gyógyszerek széles kínálatát találjuk meg.
A barátnőm, aki a weboldalt ajánlotta, elsősorban a gyógyászat aloldalon szokott keresgélni, ugyanis neki emésztőrendszeri problémákra javasolt készítményeket kell szednie.

Amikor megláttam, hogy ennél a fülnél vannak állatgyógyászati kiegészítők is… hát, megmondom őszintén, a homlokomra csaptam. Ha én ezt hamarabb tudom! Nem kellett volna felutaznom Pestre gyógyszerekért a lovacskám betegsége során.

Nem baj, hasznos infóként elkönyveltem, hiszen sose lehet tudni, mikor lesz szükség állatgyógyászattal kapcsolatos kiegészítőkre.

Én máshol böngésztem tovább, számomra a különböző vitaminok voltak a fontosak.
Elképesztő, hogy mennyire komplex és profi módon van felépítve ez a webshop: minden fontos vitamonhoz tartozik egy külön aloldal, ahol össze vannak gyűjtve azok a termékek, melyek alkalmasak az adott dolog pótlására.

Amikor rámentem a C-vitamin fülre, konkrétan elképedtem! Sose láttam még ennyire jó áron vitaminokat, pláne nem ilyen jó minőségben.
Ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy mi a drágább: az egészség megőrzése, vagy a betegség kezelése? Egyre inkább úgy érzem, az utóbbi.

Kiválasztottam a megfelelő C-vitamint, és már tettem is a kosaramba.
A rendelés nagyon egyszerű a prevenciopatika.hu oldalán. A felület átlátható, még a hozzám hasonló technikai analfabéták számára sem jelenthetet gondot a vásárlás.

A fizetési módok között lehetőség van biztonságos bankkártyás opció kihasználására, de aki a készpénz híve, annak az utánvét is megoldható.
A szállítás ára nagyon kedvező, konkrétan semmivel nem kerül többe, mintha én magam beülnék a kocsiba, és elautókáznék a legközelebbi nagy patikába és vissza. Sőt, a szállítási költséget néha el is kerülhetjük, ehhez mindössze annyi szükséges, hogy a vásárlás értéke elérje a 12.000 Ft-ot, ami valljuk be, a mai világban nem nagy pénz.

Nekem ugyan nem érte el a vásárlás végösszege a 12.000-et, de mégsem kellett a szállításért fizetni: kaptam egy kedvezményes kupont, mellyel az első vásárlásom során ingyenesen kihozzák a rendelt tételeket. Ez aztán a jó fogás!

A rendelés leadását követően már vártam a vitaminom érkezését. Nagyon nagy örömmel töltött el, amikor alig a második napon már csörgött is a telefon, hogy érkezik a futár.

A rendelt áru tökéletes állapotban érkezett meg, minőségi vásárlást sikerült nyélbe ütnöm.

A prevenciopatika.hu ezen a ponton nagy kedvencemmé vált, és most már én is előszeretettel ajánlom az ismerőseimnek, akinek valamilyen gyógyászati kiegészítőre van szüksége.