Lovardában a pelenkákról, érdekes beszélgetések az öltözőben

Mivel két kisgyermekem van gyakran bújom a netet, többnyire csak kíváncsiságból, olcsó pelenkákat keresgetve. Kissé fura hobbinak hangozhat, de kinek a pap, kinek a papné. Nagyon vicces volt, hogy ez a furcsa hobbim pont a lovardában bukkant elő. A lovaglást mindig nagyon szerettem, mert apukámnak kislány koromban voltak lovai, és két gyerek után nagyszerű módja, hogy formában maradjak. Az öltözőben gyakran szoktunk beszélgetni minden féléről a lányokkal, és tudtam, hogy az egyiküknek van egy fél éves kisgyereke. Épp azt mondta, milyen nehéz a picivel pelenkát vásárolni, mivel apuka külföldön dolgozik a hónap nagy részében, a nagyszülők meg messze laknak és csak ritkán tudnak látogatni.

Így el meséltem neki, én milyen nagyszerű pelenka diszkontot találtam, a Lord Shop HU névre hallgató web diszkontot. Annak idején én is hasonló helyzetben voltam, bár az én férjem legalább hétvégére haza tudott jönni. Szóval anno nagyon megörültem, mert pelenkából ugye sose elég, és ilyen időszakban nem is szívesen mentem vásárolgatni a városba. Ezen az oldalon viszont minden szükségeset megtaláltam: pelenkát, popsi törlőt, sőt még háztartási tisztító cikkeket is meg kozmetikumokat! Nagyon örültem neki, mert legalább nem kellett más oldalakon utánuk keresnem, minden ott volt egy helyen. Egy szállítási díjjal meg tudtam rendelni az akciós pelenkákat, a kedvenc testápolómat és még sorolhatnám, mennyi mindent. Ráadásul a pelenkák van, hogy fele annyiba kerülnek, mint a jobban reklámozottak, így nagyon sokat tudtam velük spórolni.

Lord Shop HU

Persze arra oda kellett, figyeljek, hogy csak öt ezer forint feletti vásárlás esetén szállítanak ki, de tekintve, hogy egy hónapra való pelenkát szoktam tőlük vásárolni ez sose volt probléma. Szóval nem hiszem, hogy ez akárkinek is problémát okozna, hiszen annyi hasznos dolgot lehet rendkívül olcsón megrendelni, hogy semmi perc alatt összejön az öt ezer forint. Persze, lehetne azt mondani, hogy ez pénzkidobás, de már miért lenne? Mind olyan termékek, amik elengedhetetlenek a háztartás,hoz és a mindennapi élethez.

Niki is nagyon megörült ennek a hírnek és már mondta is, hogy megtalálta a Lord Shop HU honlapját, le is mentette a könyvjelzők közé, azért gondoltam még elmagyarázom, a szállítás hogyan működik náluk, a többit úgy is fel tudja fedezni magának, mint például a márkákat meg a többi terméket.

A kiszállítást lehet kérni a saját futárjukkal vagy GLS-sel, de előbb meg kell nézni irányító szám alapján, hogy az adott városban/településben van e megállójuk. Ha nincs, akkor sajnos csak a GLS tud kiszállítani. Persze a saját futárjuknál minden olcsóbb, sőt ha 8 ezer forint felett rendelsz, akkor ingyen ki is szállítanak, ha pedig online fizetsz, akkor a 200 forint kezelési költséget se számolják fel. Persze ha csak a GLS van, akkor 1200 forint a szállítás, sajnos ingyenes nincs, és ha utánvéttel rendelsz, akkor 300 a kezelési költség.

Az első rendelés után én nem éreztem szükségét az utánvétnek, szóval azóta online fizetek, a GLS-t sajna nem tudom megkerülni, de még így is jóval olcsóbb a vásárlás, mint amúgy. Plusz elég csak két gombot megnyomni, és el is van rendezve a vásárlás. Szóval mindenképp nagy könnyebbség. Miután Niki ezt végighallgatta, mondta, hogy majd alaposan körbenéz a termékek között, de valószínű, hogy rendel tőlük. Én nagyon örültem neki, és remélem ez a kis poszt másnak is segít.