Mi lehetne a jó ajándék egy kisgyereknek, aki szereti a lovakat?

A családunkban a lovak nagyon nagy szeretetnek és népszerűségnek örvendenek. Amióta az eszemet tudom, lovagolni szerettem volna és sosem felejtem el a napot, mikor először lóra ülhettem. Elképesztően jó élmény volt, és azóta is hálás vagyok a szüleimnek, hogy sikerült ezt elintézmnie nekem.

Akkoriban nem volt ennyi lovarda, a lovaglás kifejezetten extrém sportnak számított, ezt pedig az ára is tükrözte. Persze mai fejjel mér tudom, hogy mennyi mindent kell fedezni egy lovardában ezekből a befolyt pénzekből, így még azt is mondanám, hogy olcsó a lovaglás ára, de az akkori keresetünk nem tette lehetővé, hogy sokat lovagoljak.

Mégis a szüleim sok mindenről lemondtak, hogy lovagolhassak, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Most, hogy már van lovam, sokkal egyszerűbb az ilyesmi.

Az unokahúgom, mint minden kislány, odavan a lovakért, így a szülinapján természetesen őt is elviszem egy körre, hogy megtapasztalhassa, mennyire csodálatos is a lovaglás.

A lovaglás mellé persze vettem neki egy barbiet, aminek szintén van egy ova, és azt gondoltam, hogy készítek neki egy egyedi kis képeslapot, amin lovak lesznek.

Nyomtatóm az van otthon, a sherkesztő programokkal sincsen gondom, ígyhát neki is kezdtem a kivitelezésnek.

Rendeltem epson patront a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalról, mert ez kell a nyomtatómba. Ha patronra van szükségem, mindig innen rendelek, mert ingyenes a kiszállítás, és mindig van valami mennyiségi kedvezmény is az oldalon. Meg pluszpont az is, hogy nagyon gyorsan szállítanak.

Úgy döntöttem, hogy fotópapírra nyomtatom ki a megszerkesztett képet, sokkal jobb lesz, mint sima papíron. Fotópapírt is lehet venni a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalon, így nem kellett különösebben utánajárnom sem a beszerzésnek. Jó, hogy van ez az oldal, ahol mindent meg lehet venni, ami nyomtatókkal, nyomtatással kapcsolatos.

Minden időben megérkezett, kinyomtattam a képeslapot, ami nagyon jól sikerült. Nem maszatolódott el, hiszen a tinta és a papír is nagyon jó minőségű volt.

Most már csak oda kell adnom az unokahúgomnak az ajándékot, ő pedig biztosan nagyon örülni fog neki.