Nem csak a lóerő számít

A természetet és az állatokat már kisgyermek korom óta kedvelem. Ezért nem is csoda, hogy elsőként a lovaglással próbálkoztam meg, mint sport. Nagyon szerettem a lovakat, ezért szüleim egyik nap úgy döntöttek, hogy felültetnek egy pónira. Hatalmas élmény volt számomra az a nap. Onnantól kezdve le sem lehetett szedni engem a lovakról. Minden héten menni kellett a lovardába, hogy lovagolhassak. Időközben megtanultam gondozni is ezeket a gyönyörű állatokat, ezért egyre több időt töltöttem velük. Hiszen már nem csak lovagoltam rajtuk, de a karámjukat is kitakarítottam, lecsutakoltam a lovakat és mindenben segédkeztem, amiben csak tudtam. A legjobb hobbimmá vált a lovaglás.

Ahogy idősödtem, és egyre több dolog kezdett el érdekelni, úgy a motorozás is képbe került. A lóerő itt már sokkal jobban számított. Nem hanyagoltam el a lovakat sem, de már nem az összes szabadidőmet töltöttem velük.

Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a motorokkal is, akkor kezdtem el olyan webshop után keresgélni, ahonnan minőségi motorgumikat tudok vásárolni. A Motortire oldala pont ilyennek tűnt.

A weboldaluk első ránézésre nagyon szimpatikussá vált. Nagyon könnyű rajta eligazodni, ha keres rajta valamit az ember, azt könnyen megtalálhatja, és egy helyen szinte minden fontos információ megtalálható. Nagyon igényes az oldaluk, ezért nagyon élvezetes még a vásárlás is rajtuk keresztül. Mindemellett pedig még nagyon minőségi termékeket is árulnak, ezért ha tőlük vásárolsz motorgumit, akkor biztos vagyok benne, hogy évekig szolgálni fogja az utadat.

Amióta rátaláltam a motortire webshopra, azóta csak innen vásárlok. Ha sikerül találnom egy megbízható, segítőkész és minőségi termékeket áruló webshopot, akkor mindig hűséges szoktam hozzájuk lenni. Nincs ez másként a motortire webshop esetében sem.

motortire webshop

Teljes mértékben elégedett vagyok velük, hiszen amikor kérdésem merül fel valamivel kapcsolatban, akkor is nyugodtan fordulhatok hozzájuk. Mindig készségesen és közérthetően válaszolnak, hogy mindenki számára könnyen érthető és használható segítséget adjanak.

Milyen márkákkal találkozhatsz az oldalukon? Amennyiben a következő motormárkák egyike a birtokodban van, akkor a Motortire oldalán megtalálhatod a számodra szükséges motorgumit. Yamaha, Suzuki, MZ, SYM, Kawasaki, Benelli, ATK, BMW, Aprilia, Ducati, KTM stb. A teljes felhozatalt megtalálod a Motortire oldalán. Rengeteg márkával dolgoznak együtt, ezért szerintem meg fogod találni a kínálatukban azokat a gumikat, amik pontosan olyanok, amilyenre vágysz.

Több termékkategórián belül keresgélhetsz: cross, classic, gokart, robogó, sport, moped, slick, városi, 2-3-5 zónás gumik stb. Mint látható, szinte az összes olyan kategória megtalálható az oldalukon, amilyen motorgumi csak létezik.

Már 2008 óta foglalkoznak gumik értékesítésével, ezért ez idő alatt sikerült a vásárlóik igényeit felmérniük. Ez alapján hozták létre azt a termékkínálatot is, amivel jelenleg rendelkeznek. Mivel nagyon sok termék található az oldalukon, ezért igyekeztek megkönnyíteni a keresést és a vásárlást. Ennek érdekében van egy külön keresőmező, ahol be lehet állítani, hogy a gumi milyen tulajdonságokkal rendelkezzen. Milyen legyen a márkája, új vagy használt legyen, mekkora átmérővel rendelkezzen, mekkora szélessége és magassága legyen. Ha ezeket mind beállítod, akkor már csak azokat a gumikat kell átnézned, amik érdekesek lehetnek számodra. Így a vásárlás szinte csak pár percet fog igénybe venni.

Érdekelnek a motorokkal kapcsolatos hírek, aktualitások és érdekességek? Akkor ne hagyd figyelmen kívül a Motortire oldalán található cikkeket se. Itt nagyon sok új információt meg lehet tudni a motorokról, és ha vásárlás közben elakadnál, akkor is érdemes lehet itt is szétnézni, hátha meg találod a kérdésedre a választ.

Ha megbízható webshopot keresel kiváló minőségű termékekkel, akkor ne keresgélj tovább! A Motortire webshop segít mindent megtalálni, amire szükséged lehet. Nézz szét a kínálatukban és vásárolj kedvedre!