Top Cégalapítás segítségével lóhalálában alapítottam céget

Nagyon hirtelen embernek tartom magamat, a fogadásaimat is mindig felindulásból szoktam megrakni. Ezt a technikámat nem csak a lóversenyeken, de az üzleti életben is alkalmazom. Egyik nap eldöntöttem, hogy céget alapítok és pár napon belül meg is valósult az álmom. Nem szeretek semmit sem húzni és nem is vagyok olyan típus. Szerencsére nagyon könnyedén meg tudtam tenni mindent, hiszen rátaláltam a Top Cégalapítás oldalára, amin minden fontos információ a rendelkezésemre állt. Könnyedén és gyorsan tudtam tájékozódni a cégalapítást megelőző és követő fő tudnivalókról, valamint megtaláltam az oldalaikon az elérhető csomagajánlatokat is. Nagyon örültem neki, hogy mindent egy helyen tudtam elolvasni és még a blogfelületükön is további kapcsolódó tartalommal találkoztam.

Szerencsére van saját lakásom, ahova be tudom jelenteni a vállalkozásomat, így ezzel se kellett olyan nagyon megizzadnom. Eszembe jutott azonban az, hogy mi van akkor, ha valakinek nincs lakása vagy háza? Erre is találtam választ az oldalon, ugyanis ilyenkor igénybe lehet venni a Top Cégalapítás székhely szolgáltatását. Ennek keretein belül lehetőség nyílik ingyenesen céget alapítani és a székhelyhez tartozó csomagajánlat egy ajándék hónapot is ad, tehát a kifizetett 6 hónap helyett 7 hónapig tudod élvezni a székhely előnyeit.

Viszont mit is takar a Top Cégalapítás székhely szolgáltatása?

Természetesen azt, hogy vagy egy budapesti vagy egy újlengyeli telephelyet adnak a cégedhez, ahova be is jegyzik azt és ki is helyezik a cégtáblát. Az igazoló dokumentumokat pedig rögtön a rendelkezésedre is bocsájtják, valamint teljes körű postai küldeménykezelést is kapsz. Ez azt jelenti, hogy az érkező küldeményeidet átveszik és továbbítják a számodra scannelt formátumban is, hogy egészen biztosan ne maradj le semmiről. Én ugyan ezt a szolgáltatásukat nem vettem igénybe, viszont nagyon örülök neki, hogy mindenkinek lehetőséget adnak ezáltal, hogy meg tudja alapítani a saját cégét.

Az ajánlatok egyébként nagyon kedvezők a Top Cégalapítással, szerencsére mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabbat. Mindegy, hogy saját telephelyed van, vagy pedig “bérelni” szeretnél tőlük egyet, mindenre gondolnak. Sőt, még arra is van lehetőséged, hogy eldöntsd, hogy iparűzési adó mentes övezetben szeretnél-e bejelentett vállalkozást. Amennyiben csak székhelyed lesz és fiókteleped nem, úgy ez lehet a legjobb döntés a számodra. Azonban az oldalon minden fontos információt megtalálsz, így nem kell felesleges köröket futnod más oldalakkal vagy személyekkel.

Bárki vállalkozhat?

Természetesen nem “bárki”, hiszen vannak bizonyos alapfeltételek, amiknek meg kell felelni. Az ügyvezetői és tulajdonosi pozíció feltételei nagyban fedik egymást, azonban a tulajé egy kicsit enyhébbek, például kiskorú nevére is írathatunk céget, hiszen csak az ügyvezetőnek kell elmúlnia 18 évesnek. Ez egy nagyon jó lehetőség lehet olyan szülők számára, akik egy jól menő vállalkozást szeretnének ráhagyni a gyermekükre úgy, hogy bebiztosítják a helyüket a cégnél.

A Top Cégalapítás tehát mindenkinek kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy az álmait élhesse és elindítsa vállalkozását. A jövőnek egyre több kiválóságra van szüksége és lehet, hogy pont Te és a Te ötleted fogja elhozni a fordulópontot a vállalkozások életében. Ha vannak ambícióid, akkor ne késlekedj felkeresni a könyvelődet és konzultálni vele a főbb tennivalókról, majd pedig irány a topcegalapitas.eu és egyeztess velük időpontot a konzultációra!