Vajon mi számít jó nászajándéknak?

Nem voltam még sok esküvőn, de egy dolgot így is kijelenthetek: nászajándékot találni nem is olyan egyszerű, mint amilyennek gondoltam. Éppen ezért bele telt egy kis időbe, míg megtaláltam a tökéletes és személyre szóló ajándékot. Szerencsére sikerült is eltalálni azt, minek örülnének, így nem okoztam csalódást sem nekik, sem magamnak. Viszont miután vége lett az esküvőnek, továbbra is nézelődtem ilyen témában. Hiszen ki tudja mikor kell újra ajándék után keresgélnem. Így találtam rá a Selfi Gép csapatára. Egy következő ötletnek nagyon jó lehet. Hiszen ki ne akarná megörökíteni az ilyen pillanatokat.

Ha ilyen témában keresgélsz: nászajándék barátoknak, akkor a Selfie Gép csapata lehet az egyik legjobb választás. A honlapjuk alapján nagyon megbízhatóak, nagy tapasztalattal rendelkeznek és segítőkészek. Én igyekszem mindig a legjobbat választani, bármiről is legyen szó, így nem is ajánlanék mást senkinek sem, csak a legjobbat. Nagyon sok elégedett ügyfelük van már. Több, mint 300 esküvőn, céges bulin és privát rendezvényen is részt vettek már. Ennek köszönhetően pontosan tudják azt, hogy mitől lesz gördülékeny és probléma mentes egy buli. Azt pedig végképp tudják, hogy mitől lesz emlékezetes. Hiszen ha meg is tudjuk örökíteni a boldog pillanatokat, akkor később sokkal könnyebben fogunk emlékezni rájuk.

nászajándék barátoknak

A Selfie Gép csapata folyamatosan fejlődik gépek, egyedi hátterek és kiegészítő kellékek terén is. A folyamatos fejlődés szerintem nagyon fontos, én is alkalmazom ezt a saját életemben. Ez is azt mutatja számomra, hogy a legjobbat szeretnék nyújtani és azon vannak, hogy az ügyfeleiknek a lehető legjobbat nyújtsák és sose lehessen megunni őket. Ez mindenképp egy plusz pont az én szememben. Tudom értékelni, amikor egy szolgáltatást valóban az ügyfél igényeihez mérten változtatnak és nem állnak meg egy szinten, hanem még jobbá egy jobbá szeretnék tenni azt, amit az embereknek nyújtani tudnak.

Ennek köszönhetően személyre szabott szolgáltatást nyújtanak. Külön kérni lehet, hogy a fotó papíron szerepeljen-e logó, név, dátum, keret vagy az esemény neve. E mellett azt is meg lehet szabni, hogy milyen színű legyen a háttér. Ha az egyszerű sima fehéret választod, akkor abban az esetben ezt díjmentesen megkapod. 4, 6, illetve 8 órára lehet kibérelni a gépeket és automatákat. Ha a rendezvényen úgy látnád, hogy hosszabb időre lenne még szükségetek rá, akkor ebben az esetben lehetőség van az idő meghosszabbítására is.

Korlátlan számú fényképet lehet díjmentesen és bármiféle plusz költség nélkül kinyomtatni. Sőt, a képeket digitális formában is megkapod, így elektronikusan is megoszthatod őket és tárolni is egyszerűbb őket. Ha szívesen csinálnátok GIF-et is, akkor még erre is van lehetőség, hiszen rövid mozgóképeket is tudnak csinálni az automaták.

Ha kíváncsi vagy, eddig milyen cégek választották a Selfie Gép csapatát, akkor itt van pár példa: GLS, IKEA, Cofidis, Union, Decathlon, Continental, Lukoil. Ha ezek a neves cégek őket bízták meg, akkor már lehet sejteni, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtanak és valószínűleg a mi igényeinket is ki fogják tudni elégíteni.

Ha szívesen olvasnál az érdekességekről, újdonságokról, aktualitásokról és történetekről, akkor a Selfie Gép cikkeit is ajánlom elolvasásra. Én elolvastam párat, és mind nagyon hasznosnak bizonyult.

A selfie gépek használata roppant egyszerű, hiszen csak meg kell érinteni a képernyőt majd beállni a gép elé és máris készülnek a képek. Annak ellenére, hogy a használata egyszerű, a helyszínen mindig jelen van egy ember, aki segít mindenben a gépekkel kapcsolatban. Hiszen semmi sem zavarhatja meg a rendezvényt. Ha probléma adódik, akkor ő ott van és megoldja, neked nem kell ezzel foglalkozni.

Ha Te sem találtad még meg a tökéletes nászajándékot barátoknak, akkor a figyelmedbe ajánlom a Selfie Gép csapatát. Nagyon megbízhatóak, minőségi képeket készítenek és a pillanat megörökítése mindig egy jó ötlet. Azokat a képeket, amik általad lettek elkészítve a gép segítségével, több tíz év múlva is megnézhetik majd. Kell ennél jobb ajándék? Szerintem ez tökéletes ajándék lehet.