Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Újabb cikk a GaloppOnline-ban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2009. április 22. szerda, 07:26

A GaloppOnline.de ismét beszámolt Dózi sikeréről, és ahogyan azt már megszokhatták, Csobai Ildikó fordította magyarra az írást.

 

 A magyarok csodalova továbbra is győz


Várakozás teljes csönd a Kincsem Park versenypályáján a hétmillió forint (24000 euro) összdíjazású OTP-Hungária Nagydíj Gr.1 (magyar) 1000 méteres, egyenes pályás futama előtt, amint a nyolc induló a startgép előtt köröz. Majd 18.08 perckor hatalmas ováció ezer és ezer torokból.
Először mindenki meredten bámulta a kivetítőt. Majd a tekintetek jobbra fordultak, ahonnan a versenylovak közeledtek. Mar a célegyenes bejáratánál egy csodálatosan galoppozó Overdose volt látható, akivel belülről meg Spinning Crystal tartotta az iramot. Ezután azonban a top-favorit egyre jobban eltávolodott a mezőnytől anélkül, hogy Christophe Soumillon-nak a ló tartalékaihoz kellet volna nyúlnia.
Meg messze a cél előtt úgy alakult a futam, ahogy azt mindenki elvárta. Overdose 13. versenyen is megtartotta a veretlenség nimbuszát. Spinning Crystal nem tudott mar javulni, a harmadik helyezett National Nice-ot öt hosszal verte, míg egyetlen vendégként The Storm a negyedik helyre ért be, ö Monsun-ivadékként ezen a tavon egyáltalán nem volt otthon. De a Csehországból érkezett vendég nevezése a többiekkel együtt helyes volt – így vált egyáltalán lehetővé a verseny megrendezése. Végül is a cél nem más volt, mint biztosítani Overdose szamara a hazai pályán a könnyű startot élete legnehezebb szezonja elé. Megszokott otthonától a Kincsem Parkig mindössze 20 km-t kellett utaznia.
A díjátadás egy igazi győzelmi menetelessé alakult. Christophe Soumillon először az ostorát, majd a sisakját hajította a nézők közé, majd a nyeregből Dettori-ugrással szállt le. A tulajdonos Mikóczy Zoltán természetesen szinten rettenetesen boldog volt. Soumillonnak a legkisebb fáradtságot bizonyára maga a futam jelentette. Igazan fárasztó a vég nélküli autogram osztás és a tribün előtti hosszú meneteles lehetett.
Bal kezében a kristályváza, jobb kézzel véget nem érő kezet rázások – a zsoké szemmel láthatóan nagyon elvezte a tömeg közvetlen szimpátiáját. „Christophe a nálunk töltött két es fél nap alatt hihetetlenül sokat tett a sportág népszerűsítéséért „nyilatkozta a tréner – „Ő egy nagyon szimpatikus ember es egy fantasztikus zsoké“
Rögtön a verseny után Soumillon a trénerhez fordult a következőkkel: „Ha Overdose egészséges marad, szeretném továbbra is  én lovagolni“. A négylábú sztár nyugalommal viselte a napos, szinte nyárias délután körülötte zajló történéseit, gondozójával Budinszki Barbarával (nem csak gondozója, hanem munkalovasa es legfőbb bizalmasa – a ford.) köröket sétálva a pályán fotósok es nézők sűrű rajától körülvéve. A biztonságiaknak esélyük sem volt- rajongó tömegek leptek el a pályát.
Egyébként más szempontból is hiányzott a professzionalitás. Pont a fő attrakció idejére omlott össze a totalizatőr-rendszer. A megelőző nyolc futam során mintegy 50000 eurós forgalom jött össze. Ezen kívül a 0:52,6 –os új pályarekordként deklarált időről is kiderült, hogy valószínűleg nem egész pontos, a valós idő azért így is 55 mp alatt marad. A talaj kemény volt, talajszóródás nem történhetett.

http://www.galopponline.de/sonstiges/st ... b74&id=345       Fordította: Csobai Ildikó

Я положил "экзамен скачать торрент" ножи на поднос и двинулся к "фильмы узбекские на русском языке скачать" двери.

И считают, что "борис годунов скачать книгу" телепат-аналитик сможет найти в моем подсознании "скачать армия теперь ты в армии" необходимые сведения.

Шерлок Холмс брал бриллиантовые табакерки.

Хватайте "скачать мультфильмы про кота леопольда" какое сможете оружие и пробивайтесь "скачать фильм любовь реальна" к лошадям.

Мы сидели, "музыкальный проигрыватели скачать" потягивая пиво, в главной комнате "песня ваенга скачать" двора, дожидаясь Джорджа.

И вот вокруг "игры с веб камеры скачать" меня блестят звезды, подо мной "скачать татарския музыка" темнеет Иллирия, а люк остался далеко позади.

Он "джеймс паттерсон книги скачать бесплатно"служил мне вот уж больше трехсот лет четыре первоклассных "скачать бесплатно программу майкрософт офис"заклинания поддерживали его в хорошем состоянии.

Отблески "скачать песни отрывки из песни"света играли вокруг "скачать игру без ограничений во времени"нас, иногда освещая лицо матери.

Это было оцепенелое знание пробуждения.

Сейчас, однако, "скачать песню пиратов пираты карибского моря"они старательно следят за тем, что "Скачать бесплатно оперу для виндовс хп"происходит у них "бесплатные мини игры майл ру"за спиной.

Затем осенняя река растворилась и Джон Кольтер увидел "скачать винкс через торрент"себя ползущим "скачать игру zombie shooter"по зимнему полю, на ногах у него были снегоступы.

Тут "последние герои фильм скачать"он закашлялся, и я кинулся к нему.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)