Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Riválisok - negyedik rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. július 27. szerda, 05:19

Sorozatunk negyedik részében következik J J The Jet Plane.

 
J J The Jet Plane (Jet Master- Majestic Guest) 2004. november 9-én született Dél-Afrikában. Tenyésztője: Mrs. P J Devine.  A papa, Jet Master kétszeres Év Lova cím birtokosa szintén Dél-Afrikában. Főszereplőnk remek eredményei ellenére igazi mostohagyereknek számít, hiszen mind a tulajdonosi körnél mind a tréner személyében már több változás történt. Ma Michael Houdalakis trenírozza és az adatlapján „H S N Du Preez, C F Strydom et al” szerepelnek tulajdonosként.
 
 
 
 
J J karrierje első két versenyét megnyerte majd a 2007-es esztendőt egy ötödik helyezéssel zárja. 2008-ban figyel fel rá a világ, amikor is hét versenyéből ötször elsőként halad át a célvonalon. Ebben az évben, hazájában aratja első győzelmét a legmagasabb szinten, azaz immár Group 1-es nyerő. A 2009-es esztendőt a Dubai Carnivalon kezdte meg, és mivel ott a hatodik hely is fizet, így két pénzes futást követően indult tovább Európába. Egy windsori győzelem után megmérettették a Golden Jubilee Stakes-ben ahol abszolút nem vallott szégyent, hiszen negyedik helyen végzett. Innen feltétlenül a világ legjobb sprinterei közé sorolja őt a szakma. Így senkit nem lepett meg az, hogy három héttel később harmadik helyen ért célba a July Cupban. Szeptemberben azonban csúnyán „kirúgott”. Messzi utolsóként ért célba a Sprint Cup-ban Haydock Parkban. A 2010-es esztendőt három győzelemmel kezdte. Mindhárom futás Gr1-es volt, és Hong Kongban Rocket Man is a legyőzöttek táborában. Tavaly mindössze ez a 3 futás várt rá. A veretlen év után azonban katasztrofálisan kezdődött a 2011-es. Csak 11. az év első futamában (tapeta felületen), Dubaiban, de a világkupa napján War Artist-ot megelőzve zsebben az Al Quoz Sprint első díja (gyepen). Hogy ez miért tragikus? Azért mert a szuper sprinter április 28-án Dubaiban súlyos sérülést szenvedett az egyik első lábán és azonnal hazaszállították Dél-Afrikába. Dubaiban a szingapúri Krisflyer International Sprint futamára készült, és a dicsőséges visszatérés még várat magára. A világranglista negyedik pozícióját érő 125-ös számot ez említett dubai sprint megnyerésért kapta a hét éves herélt.
 
 

Поиски продолжались всю ночь, и отряд еще не вернулся, в Каса-дель-Корво о нем не было никаких известий.

Но они стояли так лишь одно мгновение.

Сожаление объяснялось не злобой или ненавистью к коменданту, а попросту тем, что, случись это, он мог бы извлечь выгоду для себя.

Впрочем, там никто этого не стыдится.

Я повернул "Дочь Монтесумы. Жемчужина Востока"лошадь, и мы поехали "Комплект карточек "Фрукты" 16,5х19,5 см."рядом по большой дороге.

О Боже, что это "Стихи для развития речи в картинках"было за зрелище!

Это якобы "Краткая история евреев"пристреливались наши пулеметы.

Внутренний голос подсказал мне, "Бикини"что явился наш избавитель.

Небытие "Музыка тишины"неотделимо от формы, форма неотделима "волшебный шар игра скачать"от небытия.

Мне хотелось пробудить в "дюсупова во имя жизни скачать"нем дружеское доверие прошлых "alai oli скачать альбом"лет, поговорить о милых сердцу временах, "Справочник по эстетике"вспомнить счастливые дни безмятежной юности.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)