Hungarian (formal)English (United Kingdom)
 

Hírlevelet kérek
 
Nunthorpe Stakes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. augusztus 17. szerda, 05:53

A Riválisok sorozatot egy hét erejéig felfüggesztjük, hiszen pénteken futják, York-ban azt a Nunthorpe Stakes-t, amiben sokáig úgy volt, Overdose rajthoz állhat.

 

A tegnapi napon adta hírül Overdose hivatalos honlapja, hogy az alagi rakéta, a boksz falába rúgott és ezért nem végezhet teljes mértékű edzésmunkát. Sajnos egyre inkább úgy tűnik Overdose idei szezonja is odalesz, azaz tovább húzódik 2009-óta tartó kálváriája. 2010-ben mindössze háromszor láttuk őt. Csakúgy, mint az idei esztendőben eddig. Mikóczy Zoltán elképzelései szerint a szeptember 11-i, Group III-as, 1000 méteres, Qatar Prix du Petit Couvert lesz BULLDózer következő versenye, de hogy Overdose oda milyen formában utazik, azt nem tudom. Vélhetően nem ő lesz a favorit. A Gr3-as besorolás azonban ne tévesszen meg senkit. Ahogyan a Temple Stakes az ascoti futamok előszobája, a Petit Couvert  a Prix de l’Abbaye felkészítő versenye, azaz vélhetően nagy számban futnak majd benne többszörös, Gr1-es résztvevők. Akik közül lehet, hogy jó néhányat láthatunk pénteken, Yorkban. Két nappal a start előtt még 21 aspiráns neve a Nunthorpe Stakes (Gr1, 1000 m, £240,000) racecard-ján.

 

 

 

A legrövidebb oddsot, a múlt szerdán nálunk bemutatott és a képen látható Hoof It (K. Fallon) neve mellett láthatjuk, azaz az angol bukikat egyáltalán nem zavarja, hogy Michael Easterby idomítottja, soha még Group verseny közelében sem járt. A még veretlen, és szintén Ascotban győztes kétéves, Bapak Chinta (P. Hanagan) a másodfavorit, aki a nyitónapon, nyerte a Norfolk Stakest. Ezt követően „sűrűsödik” a mezőny. Sole Power, Requinto, Masamah, Prohibit, Bated Breath közel azonos esélyt képvisel a fogadóirodáknál. A verseny pénteken, 16:40-kor kezdődik és élőben nézhetjük a www.equi8.com oldalon.

Поручик оставит их "Скачать опера браузер на компьютер"у себя в вагоне, и он, Балоун, лишится их.

Иногда вождь принадлежал не "Наруто фотки скачать"к самой богатой, а, напротив, "Скачать мини виндовс"к беднейшей части населения.

Конечно, не поздно,-поспешил ответить Морис.

У "Наша раша все серии скачать"меня, как говорится, очень развит талант к наблюдению, но "Взламывание игр в контакте"только когда уже поздно и когда неприятность уже произошла.

 
FacebookJP-Bookmark
 

TEMPLATE COPYRIGHT © 2007 BY HILLIGER MEDIA
(TokioLights 1.1)